3-I-1 Jakker | Patagonias 3-in-1 Snowbelle Jacket Craftpink – Kvinder

Tilbud

3-I-1 Jakker | Patagonias 3-in-1 Snowbelle Jacket Craftpink – Kvinder

DKK 963.07 DKK 595.08

Funktionel Patagonia dame ski-og vinterjakke Snowbelle 3-i-1 jakken består af en udvendig skaljakke og en indvendigt udtagelig fiberforet jakke. Yderjakken er er vandtæt med Patagonia H2N…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2420 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Funktionel Patagonia dame ski-og vinterjakke
Snowbelle 3-i-1 jakken består af en udvendig skaljakke og en indvendigt udtagelig fiberforet jakke. Yderjakken er er vandtæt med Patagonia H2No Performance Standard 2-lags membran, der også gør den åndbar. En mesh-linning modvirker at membranen klæber til huden og leder kondens væk fra kroppen.
Inderjakken er foret med 60g. Thermogreen fiberforing, der giver en god varme i forhold til hvor lidt det fylder. fiberforingen er fremstillet af 90% genanvendte materialer.Både inderjakken og yderjakken har fået en vandafvisende DWR behandling.
Snowbelle yderjakken er fyldt med funktionelle detaljer. Indvendig har den et elastisk snefang, der sørger for at holde varmen inde i jakken, mens sne og kulde holdes ude. Snefanget kan fastgøres til hvilken som helst skibuks fra Patagonia, med små integrerede stropper. På den måde undgår man at skille på midten, uanset hvilken position kroppen er i.
En anden praktisk detalje er ventilations åbninger under armene, så det er nemt at komme af med overskydende varme. Lynlåsene kan både åbnes oppefra og nedefra og giver fleksibel udluftning. Den rummelige justerbare hætte giver ekstra beskyttelse mod vind og vejr.
Som de fleste andre Patagonia produkter er også denne jakke Fair Trade syet.
Patagonias 3-in-1 Snowbelle Jacket er perfekt som en let vinter- eller skijakke til dig der elsker at være aktiv året rundt. Brug de to jakker sammen eller hver for sig og få en jakke der kan bruges stort set hele året.
Alsidig 3-i-1 konstruktion
Yderjakke
Vandtæt med H2No 2-lags membran
Elastisk snefang
Ventilation under armene
Rummelig justerbar hætte
Inderjakke
60 g. Thermogreen fiberforing
Vandafvisende DWR behandling

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “3-I-1 Jakker | Patagonias 3-in-1 Snowbelle Jacket Craftpink – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: