3-I-1 Jakker | Patagonias Frozen Range 3-in-1 Parka Smolder Blue – Kvinder

Tilbud

3-I-1 Jakker | Patagonias Frozen Range 3-in-1 Parka Smolder Blue – Kvinder

DKK 769.50 DKK 506.16

Patagonia 3-i-1 Dame Vinterjakke Patagonia’s Frozen Range Parka består af en Vind- og Vandtæt yderjakke, kombineret med en zip-in 700 Fillpower Dunjakke….

På lager

Varenummer: C.3905/TO2447 Kategorier: , , , , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia 3-i-1 Dame Vinterjakke
Patagonia’s Frozen Range Parka består af en Vind- og Vandtæt yderjakke, kombineret med en zip-in 700 Fillpower Dunjakke.
Frozen Range yderjakken er lavet i 100% Polyester der kommer fra genanvendte materialer, så produktionen efterlader et langt mindre CO2-aftryk på klimaet. Yderjakken er desuden forsynet med GoreTex Membran der sikrer at hverken regn eller sne kan komme ind til kroppen.
De 2 jakker kan enten bruges sammen for at udgøre en super varm og funktionel Vinterjakke, eller kan bruges hver for sig. Yderjakken som er vind- og vandtæt kan sagtens bruges som regnjakke i sommerhalvåret, og på en blæsende dag i overgangssæsonerne, hvor der ikke nødvendigvis er brug for mange mellemlag. Når vinteren kommer krybende, kan du trække den varme Dunjakke, med Fillpower 700 i genanvendte ande- og gåsedun, over skuldrene for bedre at kunne holde varmen. Både inderjakke og yderjakke har hætte og håndlommer med lynlås. Så der er ikke gået på kompromis med detaljer eller funktion, når du vælger at bruge jakkerne hver for sig.
Patagonia har siden 1985 holdt et løfte om at bidrage med 1% af deres samlede omsætning, til et initiativ hvor en lang række virksomheder giver et bidrag til at bevarelse af miljøet. Så udover de mange tiltag som Patagonia selv påtager sig, har de også været foregangsmænd for 1% for the Planet. Du kan lære meget mere hvis du læser med
HER
Yderjakke
100% genanvendt Polyester
GoreTex Membran
Vind- og Vandtæt
Håndlommer m. lyn
Inderjakke
Genanvendt Dunfor
Fillpower 700
Håndlommer m. lyn

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “3-I-1 Jakker | Patagonias Frozen Range 3-in-1 Parka Smolder Blue – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: