3-I-1 Jakker | The North Faces Recycled Suzanne Triclimate Black – Kvinder

Tilbud

3-I-1 Jakker | The North Faces Recycled Suzanne Triclimate Black – Kvinder

DKK 800.28 DKK 526.68

North Face Suzanne 3-i-1 Vinterjakke Elegant og praktisk 3-i-1 Vinterjakke til kvinder, der består af en Vind- og Vandtæt yderjakke med DryVent Membran…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2521 Kategorier: , , , , Tags: ,

Beskrivelse

North Face Suzanne 3-i-1 Vinterjakke
Elegant og praktisk 3-i-1 Vinterjakke til kvinder, der består af en Vind- og Vandtæt yderjakke med DryVent Membran, og en varm inderjakke Fillpower 550 Dunfor.
De 2 jakker kan bruges sammen eller hver for sig, så du både har en super praktisk lag-på-lag vinterjakke der kan klare dig igennem vinterhalvåret, eller du kan bruge inderjakken for sig selv på en tør men kold dag i forårs- og efterårssæsonen, samt den Vind- og Vandtætte yderjakke som skaljakke, næsten hele året rundt.
Yderjakken er lavet i en 100% genanvendt Polyester, så produktionen efterlader et mindre CO2-aftryk på klimaet. For at holde dig tør hele dagen igennem, har yderjakken The North Face’s egen DryVent membran, der både holder regn og sne ude, samtidig med at membranen tillader at perspiration kan komme ud igennem materialet.
Yderjakken har 2 store skrålommer på livet, og en hætte der kan lynes af hvis du ikke bruger den.
Inderjakken er foret med Dun der har en Fillpower på 550. Dunene er RDS Certificerede så der er garanti for at ingen fugle lider overlast, bliver tvangsfodret eller plukket levende. Varmen fra Dunforet kan ikke imiteres af syntetiske fibre, og giver den bedste vægt til varme ratio. Inderjakken er desuden forsynet med Windwall teknologi så den bliver vindtæt og beskytter dig endnu bedre imod den kolde vind.
Suzanne Triclimate er det ultimative bud på en stilet og varm Vinterjakke til kvinder, der godt vil have lidt fleksibilitet. 3-i-1 kombination gør at Suzanne jakken kan bruges næsten hele året rundt, så du sikker på at få fuld value for money.
Yderjakke
DryVent Membran
Vind- og Vandtæt
100% Recycled Polyester
Skrålommer og Hætte
Inderjakke
Dunfor Fillpower 550
RDS Certificerede Dun
Windwall

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “3-I-1 Jakker | The North Faces Recycled Suzanne Triclimate Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: