Bukser | Columbia Buck Mountain Pants India Ink – Kvinder

Tilbud

Bukser | Columbia Buck Mountain Pants India Ink – Kvinder

DKK 972.65 DKK 533.52

Columbia Buck Mountain Bukser Vind- og Vandafvisende Softshell-bukser til kvinder, med Columbia’s Omni-Shield Repellency. Bukser er lavet i et let Summiteer Lite materiale, …

På lager

Varenummer: C.3905/TO1872 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Columbia Buck Mountain Bukser
Vind- og Vandafvisende Softshell-bukser til kvinder, med Columbia’s Omni-Shield Repellency.
Bukser er lavet i et let Summiteer Lite materiale, der består af 96% Nylon med 4% Elastan. De syntetiske fibre absorberer ikke fugt, og leder det derfor hurtigt og effektivt væk fra kroppen. Elastanen giver fleksible tråde, der strækker sig bedre med kroppens bevægelser når du er aktiv. Pasformen er afslappet, og taljen kan strammes ind med en træksnor i livet.
Stoffet er med Omni-Shield der blandt andet gør Buck Mountain buksen vandafvisende. Så skulle der komme en uventet byge eller lidt bølgeskvulp, preller det bedre af på overfladen af bukserne, så du ikke bliver våd. Desuden giver stoffet en super effektiv Solbeskyttelse UPF 50+ med Columbia’s patenterede Omni-Shade teknologi. Så er du ude i naturen i længerevarende perioder, beskytter Buck Mountain dig både imod elementerne, samtidig med at du har en ultra åndbar buks i en let metervare.
Summiteer Lite
96% Nylon
4% Elastan
Omni-Shield
Omni-Shade UPF 50+

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Bukser | Columbia Buck Mountain Pants India Ink – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: