Bukser | Columbia Firwood Core Pants Black – Kvinder

Tilbud

Bukser | Columbia Firwood Core Pants Black – Kvinder

DKK 889.20 DKK 437.76

Columbia Firwood Core damebukser Damebukser med vandafvisende Omni-Shield behandling, og solbeskyttende Omni-Shade UPF 50+. Firwood Core Pant er perfekte til Vandreture og andet friluftsliv, hvor en både fleksibel og åndbar buks der kan beskytte imod…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2182 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Columbia Firwood Core damebukser
Damebukser med vandafvisende Omni-Shield behandling, og solbeskyttende Omni-Shade UPF 50+.
Firwood Core Pant er perfekte til Vandreture og andet friluftsliv, hvor en både fleksibel og åndbar buks der kan beskytte imod elementerne, er et absolut must. Bukserne er lavet i 94% Nylon der giver en super slidstærk buks, kombineret med 6% Elastan for at give mere stræk og bevægelsesfrihed. Omni-Shield behandlingen i overfladen giver en god vandafvisende effekt, der med fordel kan vedligeholdes med imprægnering i løbet af buksernes levetid. Omni-Shield behandlingen begrænser ikke åndbarheden, men gør at let regn eller vandsprøjt, perler bedre af på overfladen.
For at beskytte huden imod solens skadelige UV-stråling, har stoffet desuden en Solbeskyttende Omni-Shade UPF 50+. Bliver det alt for varmt, kan du rulle buksebenene op til en trekvart lang Capri, hvor buksebenet kan holdes på plads med knapper. Columbia Firwood Core bukserne har håndlommer med lyn i begge sider, så du ikke taber indholdet selvom tempoet er højt. Bukserne er velegnede både til Trekking og Hiking, klatring eller meget andet Outdoorbrug, herhjemme og på rejser ude i den store verden.
94% Nylon og 6% Elastan
Omni-Shade UPF 50+
Omni-Shield vandafvisende
Håndlommer med lyn
Delvist elastisk talje
Roll-Up bukseben

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Bukser | Columbia Firwood Core Pants Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: