Bukser | Columbia Pacific Ridge Cargo Pantss Stone Green – Mænd

Tilbud

Bukser | Columbia Pacific Ridge Cargo Pantss Stone Green – Mænd

DKK 1247.62 DKK 513.00

Columbia Pacific Ridge Vandrebukser Vandafvisende og strækbare Vandrebukser med store Cargo lommer på benene. Columbia’s Pacific Ridge er lavet i 97% Bomuld der er kombineret med 3% Elastan fibre, for at give et me…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2914 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Columbia Pacific Ridge Vandrebukser
Vandafvisende og strækbare Vandrebukser med store Cargo lommer på benene.
Columbia’s Pacific Ridge er lavet i 97% Bomuld der er kombineret med 3% Elastan fibre, for at give et mere strækbart og fleksibelt materiale, der er mere velegnet til f.eks. sport og friluftsliv. Desuden er bukserne behandlet med Omni-Shield for at give dem en vandafvisende effekt i overfladen, så let regn eller et bølgeskvulp preller bedre af på overfladen. Du kan med fordel gen-imprægnere bukserne i deres levetid, hvis du gerne vil bibeholde eller forbedre, de vandafvisende egenskaber. Omni-Shield behandlingen gør også bukserne mere smudsafvisende, så skidt og møg ikke så let kommer til at efterlade pletter på bukserne.
Pacific Ridge buksen har både forlommer og baglommer, en lynlås lukket sikkerhedslomme og cargo lommer på begge ben. Så der er altså masser af plads til både telefon, nøgler, pung og meget mere.
Til både friluftsliv eller hverdagsbrug med en casual dresscode, er Pacific Ridge Cargo buksen et godt valg. Den bløde bomuld gør bukserne komfortable at gå i, og med både elastan fibre og Omni-Shield pleje, har du her en langt mere funktionel buks end man lige skulle tro.
Herre Vandrebukser
Omni-Shield
Vandafvisende
97% Bomuld
3% Elastan
2-vejs Stretch
Cargo lårlommer

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Bukser | Columbia Pacific Ridge Cargo Pantss Stone Green – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: