Bukser | Columbia Pleasant Creek Warm Joggers Black – Kvinder

Tilbud

Bukser | Columbia Pleasant Creek Warm Joggers Black – Kvinder

DKK 1101.24 DKK 471.96

Columbia Pleasant Creek Damebukser Afslappede Damebukser i en 2-lags konstruktion, med vandafvisende Omni-Shield og solbeskyttende Omni-Shade UPF 50. Pleasant Creek …

På lager

Varenummer: C.3905/TO2185 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Columbia Pleasant Creek Damebukser
Afslappede Damebukser i en 2-lags konstruktion, med vandafvisende Omni-Shield og solbeskyttende Omni-Shade UPF 50.
Pleasant Creek Jogger har en løs og casual parform, hvor der er masser af bevægelsesfrihed. Desuden er stoffet kombineret af Polyester og Elastan, for også at give en god stretch til bukserne. Udvendigt er der håndlommer med lynlås, og en elastisk talje der på indersiden kan strammes yderligere ind omkring livet. Buksebenene er også afsluttet med et bredt elastisk bånd ved ankelen.
Columbia Sportswear har Omni-Shield behandlet bukserne for at give en vandafvisende effekt, så let regn eller sne preller fint af på overfladen. For at opretholde den vandafvisende effekt, kan du med fordel imprægnere bukserne igennem deres levetid.
For at beskytte huden imod solens skadelige UV-stråling, har bukserne også Omni-Shade UPF 50. Så bruger du f.eks. bukserne i fjeld eller bjerg, kan du også godt være udsat for mere UV-stråling end normalt. Simpelthen fordi man sjældent er i skygge, og samtidig er oppe i højere luftlag, og tættere på solen. I det tilfælde er det ekstra vigtigt at beskytte dig selv imod sollyset, selvom temperaturerne ikke altid føles høje.
Omni-Shield
Omni-Shade UPF 50
Elastisk talje
Lommer med lynlås
Yderlag:
91% Polyester – 9% Elastan
Lining:
88% Polyester – 12% Elastan

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Bukser | Columbia Pleasant Creek Warm Joggers Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: