Bukser | Columbia Silver Ridge II Convertible Pants Grill – Mænd

Tilbud

Bukser | Columbia Silver Ridge II Convertible Pants Grill – Mænd

DKK 755.82 DKK 437.76

Columbia Silver Ridge II Convertible Bukser Super lette vandrebukser med Zip-Off bukseben, der både ånder godt og tørrer hurtigt. Silver Rid…

På lager

Browse Wishlist
Varenummer: C.3905/TO2771 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Columbia Silver Ridge II Convertible Bukser
Super lette vandrebukser med Zip-Off bukseben, der både ånder godt og tørrer hurtigt.
Silver Ridge II bukserne er lavet i 100% Nylon, i en Ripstop kvalitet der gør dem stærkere end man skulle tro. Nylon har den fordel at trådene ikke absorberer fugten, og bukserne er derfor meget svedtransporterende. Stoffet giver en Solbeskyttende effekt med Omni-Shade UPF 30+ så solens skadelige UV-stråler ikke når ind til huden. Perfekt til rejser i varme og solrige egne, men også til Sejlads eller Vandreruter over trægrænsen, hvor det kan være svært at finde skygge i løbet af dagen.
På begge ben sidder en Cargo-lårlomme, så udover håndlommerne er der masser af palds til lidt ekstra udstyr som Multi-tool, Kompas eller Solcreme. Silver Ridge Convertible kan lynes af over knæet, så du hurtigt kan lave dem om til et par Shorts, uden at skulle have sko eller støvler af først.
For at optimere åndbarheden er Silver Ridge Sbukserne forsynet om Columbia’s Omni-Wick der aktivt hjælper med at lede fugten væk fra kroppen, så bukserne føles tørre og behagelige hele dagen igennem.
Zip-Off bukseben
100% Nylon Ripstop
Omni-Shade UPF 30+
Cargo Lårlommer

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Bukser | Columbia Silver Ridge II Convertible Pants Grill – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: