Bukser | Columbia Silver Ridge II Convertible Pants Whale – Mænd

Tilbud

Bukser | Columbia Silver Ridge II Convertible Pants Whale – Mænd

DKK 844.74 DKK 437.76

Columbia Zip-Off Vandrebukser Super lette vandrebukser med Zip-Off bukseben, der både ånder godt og tørrer super hurtigt. Silver Ri…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2927 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Columbia Zip-Off Vandrebukser
Super lette vandrebukser med Zip-Off bukseben, der både ånder godt og tørrer super hurtigt.
Silver Ridge II bukserne er lavet i 100% Nylon, i en Ripstop kvalitet der gør dem meget stærkere end man skulle tro. Nylon har den fordel at trådene ikke absorberer fugten, og bukserne er derfor meget svedtransporterende. Stoffet giver en Solbeskyttende effekt med Omni-Shade UPF 30+ så solens skadelige UV-stråler ikke når ind til huden. Perfekt til rejser i varme og solrige egne, men også til Sejlads eller Vandreruter over trægrænsen, hvor det kan være svært at finde skygge i løbet af dagen.
For at optimere åndbarheden er Silver Ridge Sbukserne forsynet om Columbia’s Omni-Wick der aktivt hjælper med at lede fugten væk fra kroppen, så bukserne føles tørre og behagelige hele dagen igennem.
På begge ben sidder en Cargo-lårlomme, så udover håndlommerne er der masser af palds til lidt ekstra udstyr som Multi-tool, Kompas eller Solcreme. Silver Ridge Convertible kan lynes af over knæet, så du hurtigt kan lave dem om til et par Shorts, uden at skulle have sko eller støvler af først.
Zip-Off til Shorts
Omni-Shade UPF 30+
100% Nylon Ripstop
Cargo Lårlommer

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Bukser | Columbia Silver Ridge II Convertible Pants Whale – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: