Bukser | Columbia Titan Peak Pants Black – Mænd

Tilbud

Bukser | Columbia Titan Peak Pants Black – Mænd

DKK 1134.76 DKK 533.52

Columbia Stretch Vandrebukser Lette og strækbare herre vandrebukser fra Columbia. Titan Peak vandrebuks…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2781 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Columbia Stretch Vandrebukser
Lette og strækbare herre vandrebukser fra Columbia.
Titan Peak vandrebukserne er lavet af robust nylon med komfortabelt 4-vejs stræk for optimal bevægelsesfrihed på vandreturen, så du ikke skal holde dig tilbage fra at forcere vanskeligt terræn. Bukserne er lavet i et slankt kropsnært design, så der ikke er noget overflødigt stof der kan hænge fast i krat eller lignende.
For at modstå det forskellige vejr du kan møde på vandreturen er bukserne gjort kraftigt vandafvisende med Columbias Omni-Shield teknologi. At bukserne ikke er 100% vandtætte er en fordel, da de så har en rigtig god åndbarhed, som bliver understøttet af Columbias Omni-Wick. Hvis Titan Peak alligevel skulle blive våde er nylonmaterialet super hurtigttørrende, så du hurtigt er klar til at fortsætte turen.
I modsat tilfælde hvor solen bager ned fra en skyfri himmel har vandrebukser indvævet Columbias Omni-Shade UPF 40 solbeskyttelse, der beskytter mod både UVA og UVB stråler og forebygger solskoldning og skadelig langtidspåvirkning af huden.
Titan Peak bukserne har et par mindre lynlåslommer for nem opbevaring af det mest essentielle, som du vil have let adgang til.
Columbias Titan Peak herre vandrebukser er perfekte til vandreturen hvor du udforsker og udfordrer vanskeligt terræn, og ikke vil bekymre dig om din beklædning.
Letvægts, åndbart nylon
4-vejs stræk
Omni-Shield vandafvisende teknologi
Omni-Shade solbeskyttelse
Praktiske lynlåslommer

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Bukser | Columbia Titan Peak Pants Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: