Bukser | Fjällräven Abisko Lite Trekking Trouserss Dark Olive / Dark Olive – Mænd

Tilbud

Bukser | Fjällräven Abisko Lite Trekking Trouserss Dark Olive / Dark Olive – Mænd

DKK 1249.67 DKK 588.24

Fjällräven Abisko Lite Vandrebukser Let og funktionel vandre- og fritidsbuks fra Fjällräven. Abisko Lite Trekking bukserne er lette og perfekte til udendørsliv det meste af året. Bukserne er l…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2875 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Fjällräven Abisko Lite Vandrebukser
Let og funktionel vandre- og fritidsbuks fra Fjällräven.
Abisko Lite Trekking bukserne er lette og perfekte til udendørsliv det meste af året. Bukserne er lavet i et slidstærkt 4-vejs-stretch materiale og forstærket på de mest udsatte steder med Fjällrävens G-1000 Lite materiale. Nederst på indersiden af benet er bukserne forstærket med G-1000 Heavy Duty der gør bukserne meget modstandsdygtige over for slid fra vandrestøvler.
Vandrebukserne har en almindelig pasform med en middelhøj talje. Linningen er højere bagtil end fortil for at give øger komfort når du sidder på hug eller bærer rygsæk.
Abisko Lite Trekking bukserne har flere funktionelle lommer. Desuden er de forsynet med lynlås på siderne, der kan åbnes fra hofte til knæ, for ekstra ventilering i varmen. Benafslutningerne kan justeres med stropper, og fastgøres til støvler, med støvlekroge der forhindrer buksebenene i at glide op.
Fjällrävens Abisko Lite Trekking Trousers har komfort og funktionalitet i højsædet, og vil være en tro følgesvend på alle dine udendørs eventyr.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Bukser | Fjällräven Abisko Lite Trekking Trouserss Dark Olive / Dark Olive – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: