Bukser | Fjällräven Barents Pro Hunting Trouserss Green Camo – Mænd

Tilbud

Bukser | Fjällräven Barents Pro Hunting Trouserss Green Camo – Mænd

DKK 711.36 DKK 437.76

Fjällräven Barents Camo Herrebukser Slidstærke klassiske Fjällräven bukser optimeret til jagtbrug. Barents…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2794 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Fjällräven Barents Camo Herrebukser
Slidstærke klassiske Fjällräven bukser optimeret til jagtbrug.
Barents Pro bukserne er lavet af Fjällrävens slidstærke og smidige G-1000 Silent Eco, der både er modstandsdygtigt overfor vind og vand og åndbart så du har et behageligt klima inde i bukserne. For ekstra slidstyrke er bukserne forstærket med et ekstra lag stof på bagdel og knæ.
G-1000 Silent Eco stoffet er behandlet med voks, hvilket er det der giver den vandafvisende overflade, med tiden vil effekten af voksen forsvinde og så kan bukserne med fordel genimprægneres med Fjällrävens Greenland Wax.
Pasformen er almindelig med god plads til optimal bevægelsesfrihed, knæene er formsyede hvilket bidrager til den gode bevægelsesfrihed. Bukserne er lavet med rå benlængde, så du let selv kan lægge dem op til den ønskede længde.
Barents Pro jagtbukserne har flere praktiske lommer, der kan indeholde de ting du har brug for at let adgang til. Ved knæene er der lavet plads til at du kan lægge knæpuder ind, hvilket er en klar fordel hvis du lægger meget på knæ i ujævnt terræn.
Fjällrävens Barents Pro Hunting Trousers er den kendte og slidstærke buks, lavet i et lidt lettere og emre lydløs materiale så den er perfekt til jagt -dog kan den også sagtens bruges som en funktionel vandrebuks, da hverken komfort eller slidstyrke er ændret.
G-1000 Silent Eco
Vandafvisende og åndbare
Praktiske lommer

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Bukser | Fjällräven Barents Pro Hunting Trouserss Green Camo – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: