Bukser | Fjällräven Kaipak Trousers Curveds Dark Garnet / Grey – Kvinder

Tilbud

Bukser | Fjällräven Kaipak Trousers Curveds Dark Garnet / Grey – Kvinder

DKK 895.36 DKK 519.84

Fjällräven Kaipak Vandrebukser Outdoor bukser til kvinder, der kan bruges både til Vandreturen, Klatring eller andet aktivt brug i naturen. Bukserne er i en Hybrid kombination…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2211 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Fjällräven Kaipak Vandrebukser
Outdoor bukser til kvinder, der kan bruges både til Vandreturen, Klatring eller andet aktivt brug i naturen.
Bukserne er i en Hybrid kombination af G-1000 Eco og Stretch Paneler, der giver en optimal slidstyrke, samtidig med at du har en fremragende bevægelsesfrihed. Kaipak buksen er i Fjällräven’s Curved Fit med en høj talje og fast benlængde, hvor buksebenene er afsluttet med trykknap justering der holder bukserne fast omkring ankelen, samt gaiter-funktion med en klips du kan sætte i snørrebåndet på en vandresko eller støvle, så du bedre kan holde grus og smuds ude.
Kaipak buksen har almindelig håndlommer i hver side, samt en flad lårlomme på hvert ben, med en lille smule læg, så de stadig har en god rummelighed.
G-1000 Eco materialet er lavet i 65% Polyester med 35% Bomuld, og er behandlet med Greenland Wax for at blive vind- og vandafvisende. Så skulle vejret slå om og byde på lidt blæst og regn, modstår Kaipak buksen det meste. Du kan genoprette imprægneringen med Fjällräven’s Greenland Wax, og beholde buksens funktionelle kvaliteter i mange år – Eller du kan variere mængden af voks i materialet, afhængig af om du bruger bukserne til en sommertur, eller i forår og efterårssæsonerne.
Stretch panelerne er lavet i 88% Polyamid med 12% Elastan, og giver en optimeret åndbarhed på de vigtigste steder, uden at gå på kompromis med slidstyrken på de mere udsatte overflader. Elastan materialet giver en super god strækbar effekt, på stretch panelerne i skridtet samt på bagsiden af knæene, giver en fleksibilitet hvor den er mest påkrævet, til aktivt Sports- og Outdoorbrug.
Hybrid Vandrebukser
G-1000 Eco
65% Polyester
35% Bomuld
Stretch paneler
88% Polyamid
12% Elastan
Curved Fit
Justerbar ankel
Gaiter Funktion
Håndlommer
Lårlommer

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Bukser | Fjällräven Kaipak Trousers Curveds Dark Garnet / Grey – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: