Bukser | Fjällräven Karl Pro Trouserss Dark Olive – Mænd

Tilbud

Bukser | Fjällräven Karl Pro Trouserss Dark Olive – Mænd

DKK 874.15 DKK 478.80

Fjällräven Karl Pro Vandrebukser Klassiske herrebukser fra Fjällräven. Karl Pro bukserne har en behagelig pasform med en middelhøj talje og formede knæ for optimal bevæge…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2973 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Fjällräven Karl Pro Vandrebukser
Klassiske herrebukser fra Fjällräven.
Karl Pro bukserne har en behagelig pasform med en middelhøj talje og formede knæ for optimal bevægelsesfrihed og komfort.
Bukserne er lavet af Fjällrävens slidstærke men smidige G-1000 Silent stof. Stoffet er er behandlet med voks så det har en kraftigt vandafvisende overflade. Med tiden vil brug og vask få vokseffekten til at aftage, så kan man med fordel genimprægnere dem med Fjällrävens Greenland Wax.
På det ene lår har bukserne en stor praktisk lomme med en mindre indvendig telefonlomme, og en mindre udvendig lomme til for eksempel multitool. På det andet lår er der en lynlåslomme. Derudover har bukserne klassiske håndlommer og to baglommer der kan lukkes med trykknapper.
Fjällrävens Karl Pro Herrebukser er perfekt allround buks, der både kan bruges på vandreturen, som arbejdsbuks og som en slidstærk og komfortabel hverdagsbuks.
OBS: Bukserne kommer i rå længde og kan lægges op til den perfekte længde.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Bukser | Fjällräven Karl Pro Trouserss Dark Olive – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: