Bukser | Fjällräven Karla Trousers Hydratics Dark Grey – Kvinder

Tilbud

Bukser | Fjällräven Karla Trousers Hydratics Dark Grey – Kvinder

DKK 1022.58 DKK 437.76

Karla Hydratic G-1000 Bukser Den helt klassiske Fjällräven Trekkingbuks, her med vandtæt Hydratic membran. Bukserne er syet i G-1000 Silent …

På lager

Varenummer: C.3905/TO2121 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Karla Hydratic G-1000 Bukser
Den helt klassiske Fjällräven Trekkingbuks, her med vandtæt Hydratic membran.
Bukserne er syet i G-1000 Silent materiale, der består af 65% polyester og 35% bomuld, der er voksbehandlet for at virke ekstra vind- og vandafvisende. Da bukserne er lavet med Hydratic membran er de dog vandtætte uanset om stoffet var imprægneret eller ej. Men voksbehandlingen gør at vandet perler af ydermaterialet, og sikrer hermed at bukserne hele tiden er åndbare, da der ikke fanges en hinde af vand omkring kroppen. Bukserne kan med fordel genimprægneres løbende, for at vedligeholde åndbarheden.
For en forhøjet komfort ligger der inderst et beskyttende lag imellem membran og brugeren, bestående af 100% polyurethane.
Karla Bukserne fra Fjällräven er lavet med 7 lommer. Blandt andet en stor kortlomme, en lynlås lukket lomme på benet, en mindre lomme til f.eks. multitool eller lignende, samt flere almindelige lommer som stiklommer ved hoften.
Karla bukserne er en udødelig klassiker i Fjällrävens brede program af Trekking og outdoor beklædning, og af gode grunde.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Bukser | Fjällräven Karla Trousers Hydratics Dark Grey – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: