Bukser | Fjällräven Keb Curved Trouserss Black – Kvinder

Tilbud

Bukser | Fjällräven Keb Curved Trouserss Black – Kvinder

DKK 1280.45 DKK 526.68

Fjällräven Keb Curved G-1000 Bukser Tekniske vandrebukser til damer fra Fjällräven. Keb Trousers er lavet af to forskellige materialer: G-1…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2221 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Fjällräven Keb Curved G-1000 Bukser
Tekniske vandrebukser til damer fra Fjällräven.
Keb Trousers er lavet af to forskellige materialer: G-1000 Eco og et hårdført strækstof. Strækstoffet giver den optimale bevægelsesfrihed og G-1000 Eco sørger for slidstyrke de steder på buksen hvor der er mest brug for det. Der er forstørkninger på bagdelen, forsiden af lårene og hele vejen rundt om benet fra knæet og ned. Bukserne har mange tekniske detaljer. Blandt andet udluftning på ydersiden af buksebenene, både på lårene og på læggen, på begge ben. Ventilationen på låret er lavet med en to-vejs lynlås, så det er nemt at bestemme hvor meget man vil have åbnet op.Af andre praktiske features kan der nævnes: Støvlekrog ved benafslutning, mulighed for at tilføje knæpuder til buksen, mulighed for at bruge seler.
Keb Curved er lidt anderledes i pasformen end den almindelige Keb buks. Taljen er højere og lidt smallere, men samtidig er der gjort lidt mere plads omkring hofter, bagdel og lår, hvor mange kvinder kan fylde lidt mere.
I bunden af buksebenet kan det justeres med et smart rem/knap system, der også let kan tages helt af hvis det ønskes.
Fjällrävens Keb Trousers Curved er en prisvindende, slidstærk og komfortabel vandrebuks, hvor ingen detaljer er overladt til tilfældighederne.
G1000 Eco og HeavyDuty
65% polyester
35% bomuld
Voksbehandlet
Stretch
63% polyamid
26% polyester
11% elastan

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Bukser | Fjällräven Keb Curved Trouserss Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: