Bukser | Fjällräven Keb Curved Trouserss Dark Garnet/ Plum – Kvinder

Tilbud

Bukser | Fjällräven Keb Curved Trouserss Dark Garnet/ Plum – Kvinder

DKK 1022.58 DKK 437.76

Fjällräven Keb Curved Damebukser Tekniske Hybrid Damebukser i Stretch og G1000, der er perfekte til vandrebukser. Keb Trousers er lavet af to…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2226 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Fjällräven Keb Curved Damebukser
Tekniske Hybrid Damebukser i Stretch og G1000, der er perfekte til vandrebukser.
Keb Trousers er lavet af to forskellige materialer: G-1000 Eco og et hårdført strækstof. Stretch materialet giver den optimale bevægelsesfrihed og G-1000 Eco sørger for slidstyrke de steder på buksen hvor der er mest brug for det. Der er forstærkninger på bagdelen, forsiden af lårene og hele vejen rundt om benet fra knæet og ned. Bukserne har mange tekniske detaljer. Blandt andet udluftning på ydersiden af buksebenene, både på lårene og på læggen, på begge ben. Ventilationen på låret er lavet med en to-vejs lynlås, så det er nemt at bestemme hvor meget man vil have åbnet op. Af andre praktiske features kan der nævnes: Støvlekrog ved benafslutning, mulighed for at tilføje knæpuder til buksen, mulighed for at bruge seler. I bunden af buksebenet kan det justeres med et smart rem/knap system, der også let kan tages helt af hvis det ønskes.
Fjällrävens Keb Trousers Curved er en prisvindende, slidstærk og komfortabel vandrebuks, hvor ingen detaljer er overladt til tilfældighederne. Curved versionen af Fjällräven’s Keb Trousers, er lidt anderledes i pasformen end den almindelige Keb buks. Taljen er højere og lidt smallere, men samtidig er der gjort lidt mere plads omkring hofter, bagdel og lår, hvor mange kvinder kan fylde lidt mere.
G1000 Eco og HeavyDuty
65% Polyester
35% Bomuld
Greenland Wax behandlet
Stretch
63% Polyamid
26% Polyester
11% elastan

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Bukser | Fjällräven Keb Curved Trouserss Dark Garnet/ Plum – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: