Bukser | Fjällräven Keb Curved Trouserss Deep Forest / Laurel – Kvinder

Tilbud

Bukser | Fjällräven Keb Curved Trouserss Deep Forest / Laurel – Kvinder

DKK 844.74 DKK 437.76

Keb Curved Stretch og G-1000 Bukser Tekniske vandrebukser til damer fra Fjällräven. Keb Trousers er lavet af to forskellige materialer: G-1000 Eco og et hårdført strækstof…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2231 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Keb Curved Stretch og G-1000 Bukser
Tekniske vandrebukser til damer fra Fjällräven.
Keb Trousers er lavet af to forskellige materialer: G-1000 Eco og et hårdført strækstof. Strækstoffet giver den optimale bevægelsesfrihed og G-1000 Eco sørger for slidstyrke de steder på buksen hvor der er mest brug for det. Der er forstørkninger på bagdelen, forsiden af lårene og hele vejen rundt om benet fra knæet og ned.
Keb Curved er lidt anderledes i pasformen end den almindelige Keb buks. Taljen er højere og lidt smallere, men samtidig er der gjort lidt mere plads omkring hofter, bagdel og lår, hvor mange kvinder kan fylde lidt mere.
Vandrebukserne har mange tekniske detaljer. Blandt andet udluftning på ydersiden af buksebenene, både på lårene og på læggen, på begge ben. Ventilationen på låret er lavet med en to-vejs lynlås, så det er nemt at bestemme hvor meget man vil have åbnet op.Af andre praktiske features kan der nævnes: Støvlekrog ved benafslutning, mulighed for at tilføje knæpuder til buksen, mulighed for at bruge seler.
I bunden af buksebenet kan det justeres med et smart rem/knap system, der også let kan tages helt af hvis det ønskes.
Fjällrävens Keb Trousers Curved er en prisvindende, slidstærk og komfortabel vandrebuks, hvor ingen detaljer er overladt til tilfældighederne.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Bukser | Fjällräven Keb Curved Trouserss Deep Forest / Laurel – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: