Bukser | Fjällräven Keb Trousers Curveds Cabin Red / Rowan Red – Kvinder

Tilbud

Bukser | Fjällräven Keb Trousers Curveds Cabin Red / Rowan Red – Kvinder

DKK 779.76 DKK 513.00

Funktionelle Fjällräven Keb Curved bukser Trekkingbukser med feminin pasform. Keb Trousers Curved er designet til at passe til kvinder. I forhold til den almindelige Keb buks har den en højere talje og lidt mere plads omkring lår og …

På lager

Varenummer: C.3905/TO2241 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Funktionelle Fjällräven Keb Curved bukser
Trekkingbukser med feminin pasform.
Keb Trousers Curved er designet til at passe til kvinder. I forhold til den almindelige Keb buks har den en højere talje og lidt mere plads omkring lår og hofter.
Bukserne er lavet af to af Fjällrävens bedste materialer: G-1000 Eco og et 4-vejs strækstof.
G-1000 Eco giver buskerne ekstra slidstyrke hvor der er brug for det. Stoffet er lavet af 65% genanvendt polyester og 35% økologisk bomuld. Stoffet er voksbehandlet så der er kraftigt vandafvisende og nærmest vindtæt. Efterhånden vil brug og vask få effekten af voksen til at forsvinde, så kan bukserne med fordel genimprægneres med Fjällräven Greenland Wax.
Strækstoffet giver optimal bevægelsesfrihed og komfort, og tillader samtidig at bukserne kan have en lidt slankere pasform omkring benene.
Keb Curved bukserne har flere funktionelle detaljer. På ydersiden af benet er der udluftning med lynlåsåbning, så det er nemt at justere hvor åbent man vil have det. Forneden kan buksebenene justeres i omkredsen med en strop og trykknap. Afslutningen på benet gemmer også på en støvlekrog, der kan fastgøres i støvlens snørebånd og forhindrer at bukserne glider op. Derudover har bukserne naturligvis flere praktiske lommer.
Fjällrävens Keb Trousers Curved er en prisvindende, slidstærk og komfortabel vandrebuks, hvor ingen detaljer er overladt til tilfældighederne.
Curved fit med høj talje
G-1000 Eco og Stretch
Vandafvisende på G-1000 delen
Mulighed for ventilation på lår og lægge
Justerbar benafslutning med støvlekrog
Praktiske lommer

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Bukser | Fjällräven Keb Trousers Curveds Cabin Red / Rowan Red – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: