Bukser | Fjällräven Keb Trouserss Timber Brown / Chestnut – Mænd

Tilbud

Bukser | Fjällräven Keb Trouserss Timber Brown / Chestnut – Mænd

DKK 769.50 DKK 506.16

Tekniske Fjällräven Keb trekkingbukser Fjällrävens mangeårige erfaring og bedste materialer kogt sammen i et par bukser. Keb bukserne er en kombination af behageligt strækstof og slidstærkt G-1000 Eco. Strækstoffet dækker et stort område af bukserne…

På lager

Varenummer: C.3905/TO3010 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Tekniske Fjällräven Keb trekkingbukser
Fjällrävens mangeårige erfaring og bedste materialer kogt sammen i et par bukser.
Keb bukserne er en kombination af behageligt strækstof og slidstærkt G-1000 Eco. Strækstoffet dækker et stort område af bukserne og giver rigtig god bevægelsesfrihed. Strækstoffet er en slidstærkt blanding, der kan tåle at blive brugt, og ikke bliver slapt og krøller før det er absolut slidt op.
For ekstra slidstyrke har bukserne forstærkninger af Fjällrävens G-1000 Eco på bagdel, forsiden af lårene og hele vejen rundt om underbenet. Forstærkninger er det mørke stof på bukserne. G-1000 Eco er kraftigt vandafvisende og vindtæt, takket være en voks-coating.
Fjällrävens Keb bukser gemmer på mange funktionelle detaljer. Udover de to store lår lommer, er der også en lynlås på ydersiden af låret til udluftning på varme dage. I bunden af buksebenet er der gemt en støvlekrog, så bukserne kan fastgøres til støvlernes snørebånd, og der dermed ikke kravler op, uanfægtet hvilken bevægelse du laver.
Under forstærkningerne på knæene er der en lomme til knæpuder. Afslutningen af buksebenet kan justeres i omkredsen med en strop.
Keb bukserne har en tæt pasform på grund af strækstoffet. De fås i to længder:
Regular
og
Long
. Hos Pro-Outdoor anbefaler vi at du vælger Long hvis du er er højere end 185 cm, og Regular hvis du er under 185 cm.
Fjällrävens Keb bukser har uendeligt mange anvendelsesmuligheder, den er selvfølgelig oplagt til krævende vandre- og klatreture, men samtidig er det også en behagelig hverdagsbuks, og kan bruges til alt der imellem.
Stretch paneler
G-1000 Eco forstærkninger
Lynlås ventilation
To store lårlommer
Fås i to længder

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Bukser | Fjällräven Keb Trouserss Timber Brown / Chestnut – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: