Bukser | Fjällräven Nikka Trousers Curveds Black – Kvinder

Tilbud

Bukser | Fjällräven Nikka Trousers Curveds Black – Kvinder

DKK 1128.60 DKK 506.16

Fjällräven Nikka Vandrebukser Avanceret vandrebukser designet til den kvindelige figur af Fjällräven. Nikka Trousers Curved er lavet med et curved fit, velegnet til kvindens naturlige former. Dette betyder at der er mere plads til bagdel og lår, end der er…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2257 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Fjällräven Nikka Vandrebukser
Avanceret vandrebukser designet til den kvindelige figur af Fjällräven.
Nikka Trousers Curved er lavet med et curved fit, velegnet til kvindens naturlige former. Dette betyder at der er mere plads til bagdel og lår, end der er i ikke curved modeller, samt en fremhævet talje. Buksen er lavet i en kombination af strech og Fjällrävens G-1000 original materiale. Dette er med til at sikre en god fleksibilitet og bevægelighed, samt en høj slidstyrke.
Taljen er en smule højere bagtil, hvilket er praktisk hvis man bukker sig ned eller sidder på hug. De to lettilgængelige for lommer, har begge lynlås. Bukserne har desuden en stor lomme med klap, og indvendig net lomme på højre lår, samt en mindre lomme med plads til mobilen på venstre lår. Nikka Trousers Curved har fået forstærkninger på bagdel, knæ, og ved ben afslutningerne.
Fjällrävens Nikka Trousers Curved er perfekt til vandreturen, og andre udendørsaktiviteter, hvor du ikke ønsker et par for stramme bukser, men en øget frihed.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Bukser | Fjällräven Nikka Trousers Curveds Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: