Bukser | Fjällräven Vidda Pro Trouserss Short Dark Olive – Mænd

Tilbud

Bukser | Fjällräven Vidda Pro Trouserss Short Dark Olive – Mænd

DKK 1278.40 DKK 601.92

Den klassiske Vidda Pro buks i kortere benlængde. Forstærkninger med dobbelt lag stof er kendetegnet for den klassiske Fjällräven Vidda Pro buks i slidstærkt G-1000 stof. Nederst på buksebenene er der en trykknaplukning, og den har nogen gange været…

På lager

Varenummer: C.3905/TO3060 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Den klassiske Vidda Pro buks i kortere benlængde.
Forstærkninger med dobbelt lag stof er kendetegnet for den klassiske Fjällräven Vidda Pro buks i slidstærkt G-1000 stof. Nederst på buksebenene er der en trykknaplukning, og den har nogen gange været et problem, hvis man ikke har så lange ben. Derfor er der nu kommet en kort model af buksen, hvor benlængden er ca. 5 cm. kortere end den regulære benlængde. Den indvendige søm måler 76 cm (30") i alle størrelser.
G-1000 stoffet er en blanding af 65% polyester og 35% bomuld, som er utroligt slidstærk. Når stoffet væves bliver alle trådene dyppet i flydende voks. Denne behandling giver bukserne en vandafvisende overflade. Med tiden vil brug og vask få denne effekt til at forsvinde, så kan bukserne med fordel genimprægneres med Fjällräven Greenland Wax.
Vidda Pro bukserne har mange funktionelle detaljer. Bag forstærkningerne ved knæene gemmer der sig to specielle lommer, hvori det er muligt at lægge knæpuder ind. Derudover er der masser af lommer til praktisk opbevaring af de mest essentielle ting.
Fjällrävens Vidda Pro bukser en kendt og elsket klassiker, der er anvendelig til alle slags udendørs aktiviteter.
Kortere benlængde: 76 cm/ 30"
Forstærkninger på knæ og bagdel
Vandafvisende overflade
Flere praktiske lommer

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Bukser | Fjällräven Vidda Pro Trouserss Short Dark Olive – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: