Bukser | Fjällräven Vidda Pro Ventilated Trouserss Black – Kvinder

Tilbud

Bukser | Fjällräven Vidda Pro Ventilated Trouserss Black – Kvinder

DKK 1026.68 DKK 533.52

Vidda Pro Ventilated Vandrebukser Slidtærk buks med ventilation til damer fra Fjällräven. Vidda Pro Ventilated Trousers er en videreudvikling af den populære Vidda buks som har været en Fjå…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2282 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Vidda Pro Ventilated Vandrebukser
Slidtærk buks med ventilation til damer fra Fjällräven.
Vidda Pro Ventilated Trousers er en videreudvikling af den populære Vidda buks som har været en Fjåallråaven klassiker i årtier. De er designet til at kunne bruges hele året rundt, til stort set alle former for Outdoor aktiviteter. Den største forskel, og forbedring, er at der er tilføjet en mulighed for ventilation på begge ben, fra hoften ned til knæet.
Materialet erFjällrävens eget G-1000 Eco og består af en blanding mellem 65% polyester, 35% Bomuld. Under vævningen bliver stoffet voksbehandlet, så det får en kraftig vandafvisende effekt. G-1000 Eco er meget slidstærkt, og for ekstra slidstyrke er bukserne forstærket med dobbelt lag stof på bagdel og knæ.
For ekstra komfort er der indsat et kile af kraftigt strækstof i skridtet.
Vidda Pro Ventilated bukserne har store lommer på siden af benene med knap lukning, den ene har en net lomme indeni. Der er kniv lomme på højre side af benet og øksesløjfe på den venstre side. Nederst kan buksebenene justeres med en strop og derudover har de monteret en støvlekrog der forhindrer dine bukser i at glide op.
Pasformen er lavet i Regular fit/ Mid waist som gør at den har en pasform som hverken er for lav eller for høj taljen. Den er derudover designet i en let slankere pasform, end dens forgængere.
Fjällräven Vidda Pro Ventilated kan bruges hele året og til alt hvad du kan finde på at tage dig til udendørs, og især er den et godt alternativ til den klassiske G-1000 buks i årets varmeste måneder, da netop denne har ventilationsmuligheden.
Regular fit/Mid Waist
Ventilation
Plads til knæpuder
Vejer ca. 525 gram

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Bukser | Fjällräven Vidda Pro Ventilated Trouserss Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: