Bukser | Fjällräven Vidda Pro Ventilated Trouserss Dark Grey – Mænd

Tilbud

Bukser | Fjällräven Vidda Pro Ventilated Trouserss Dark Grey – Mænd

DKK 820.80 DKK 540.36

Fjällräven Vidda Ventilated Bukser Klassisk slidstærk herrebuks med ventilation fra Fjällräven. Den populære Vidda buks har fået en opgradering til det ellers klassiske design, og har nu fået v…

På lager

Varenummer: C.3905/TO3094 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Fjällräven Vidda Ventilated Bukser
Klassisk slidstærk herrebuks med ventilation fra Fjällräven.
Den populære Vidda buks har fået en opgradering til det ellers klassiske design, og har nu fået ventilationsåbninger på ydersiden af begge ben fra hoften ned til knæet. En oplagt fordel især ved udendørsaktiviteter i sommerhalvåret.
Bukserne er lavet af Fjällrävens eget G-1000 Eco som er en blanding af 65%genanvendt polyester, 35% økologisk bomuld. Under vævningen bliver stoffet voksbehandlet, så det er vindtæt og kraftigt vandafvisende. For ekstra slidstyrke er bukserne forstærket med et ekstra lag stof på bagdelen og ved knæene. For ekstra komfort og bevægelsesfrihed er der en kile af strækstof i skridtet.
Med tiden vil brug og vask få effekten af voksbehandlingen aftage, og så kan bukserne med fordel genimprægneres med Fjällrävens Greenland Wax.
Vidda Pro Ventilated bukserne er designet med flere funktionelle detaljer og praktiske lommer så du nemt kan have de vigtigste redskaber tæt ved hånden. Derudover er der store lommer på siden af benene med knap lukning. Ved knæene er der mulighed for at tilføje knæpuder for ekstra komfort.
Vidda Pro Ventilated har justeringsmulighed ved anklerne i og en støvlekrog der forhindrer dine bukser i at glide op.
Fjällräven Vidda Pro Ventilated kan bruges hele året og til alt hvad du kan finde på at tage dig til udendørs, og især er den et godt alternativ til den klassiske G-1000 buks i årets varmeste måneder, da netop denne har ventilationsmuligheden.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Bukser | Fjällräven Vidda Pro Ventilated Trouserss Dark Grey – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: