Bukser | Fjällräven Vidda Pro Ventilated Trouserss Dark Navy – Mænd

Tilbud

Bukser | Fjällräven Vidda Pro Ventilated Trouserss Dark Navy – Mænd

DKK 941.18 DKK 581.40

Fjällräven Vidda Pro Vandrebukser Slidstærk buks med ventilation fra Fjällräven til herre. Vidda Pro Ventilated Trousers er en videreudvikling af den populære …

På lager

Varenummer: C.3905/TO3098 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Fjällräven Vidda Pro Vandrebukser
Slidstærk buks med ventilation fra Fjällräven til herre.
Vidda Pro Ventilated Trousers er en videreudvikling af den populære Vidda buks som har været en Fjällräven klassiker i årtier. Den største forskel, og forbedring, er at der er tilføjet en mulighed for ventilation på begge ben, fra hoften ned til knæet.
Vidda Pro Ventilated bukserne er designet med flere funktionelle detaljer, som næsten er et must ved brug til friluftsaktiviteter. De er udstyret med en knivlomme på højre ben og en strop til en økse eller lignende på det venstre bukseben, så du nemt kan have de vigtigste redskaber tæt ved hånden. Derudover er der store lommer på siden af benene med knap lukning.
Vidda Pro Ventilated har justeringsmulighed ved anklerne i og en støvlekrog der forhindrer dine bukser i at glide op.
Materialet er Fjällrävens eget G-1000 Eco og består af en blanding mellem 65% polyester, 35% Bomuld. Under vævningen bliver stoffet voksbehandlet, så det får en kraftig vandafvisende effekt. G-1000 Eco er meget slidstærkt, og for ekstra slidstyrke er bukserne forstærket med dobbelt lag stof på bagdel og knæ. I skridtet er der indsat en kile af strækstof for ekstra komfort.
Pasformen er lavet i Regular fit/ Mid waist som gør at den har en pasform som hverken er for lav eller for høj taljen. Den er derudover designet i en lidt slankere pasform, end dens forgængere.
Fjällräven Vidda Pro Ventilated kan bruges hele året og til alt hvad du kan finde på at tage dig til udendørs, og især er den et godt alternativ til den klassiske G-1000 buks i årets varmeste måneder, da netop denne har ventilationsmuligheden.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Bukser | Fjällräven Vidda Pro Ventilated Trouserss Dark Navy – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: