Bukser | Fjällräven Vidda Pro Ventilated Trouserss Dark Olive – Mænd

Tilbud

Bukser | Fjällräven Vidda Pro Ventilated Trouserss Dark Olive – Mænd

DKK 666.90 DKK 437.76

Fjällräven Vidda Herre Vandrebukser Klassisk slidstærk herrebuks med ventilation fra Fjällräven. Den populære Vidda buks har fået en opgradering til det ellers klassi…

På lager

Varenummer: C.3905/TO3102 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Fjällräven Vidda Herre Vandrebukser
Klassisk slidstærk herrebuks med ventilation fra Fjällräven.
Den populære Vidda buks har fået en opgradering til det ellers klassiske design, og har nu fået ventilationsåbninger på ydersiden af begge ben fra hoften ned til knæet. En oplagt fordel især ved udendørsaktiviteter i sommerhalvåret.
Vidda Pro bukserne er som altid lavet af Fjällrävens meget slidstærke G-1000 Eco, der er en kombiantion af økologisk bomuld go genanvendt polyester. Stoffet er voksbehandlet så det er vindtæt og kraftigt vandafvisende. Vidda Pro Ventilated er en smule smallere i pasformen end den klassiske Vidda Pro, men har til gengæld fået tilføjet en kile af strækstof i skridtet for ekstra komfort.
Med tiden vil brug og vask få effekten af voksbehandlingen aftage, og så kan bukserne med fordel genimprægneres med Fjällrävens Greenland Wax.
Vidda Pro Ventilated bukserne er designet med flere funktionelle detaljer og praktiske lommer så du nemt kan have de vigtigste redskaber tæt ved hånden. Ved knæene er der mulighed for at tilføje knæpuder for ekstra komfort.
Som en ekstra praktisk detalje kan bukserne justeres ved anklerne i har en støvlekrog der forhindrer dine bukser i at glide op.
Fjällräven Vidda Pro Ventilated kan bruges hele året og til alt hvad du kan finde på at tage dig til udendørs, og især er den et godt alternativ til den klassiske G-1000 buks i årets varmeste måneder, da netop denne har ventilationsmuligheden.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Bukser | Fjällräven Vidda Pro Ventilated Trouserss Dark Olive – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: