Bukser | Fjällräven Vidda Pro Ventilated Trouserss Dark Sand-Stone Grey – Mænd

Tilbud

Bukser | Fjällräven Vidda Pro Ventilated Trouserss Dark Sand-Stone Grey – Mænd

DKK 1000.01 DKK 581.40

Fjällräven Vidda Pro G-1000 Bukser Slidstærkt og klassisk vandrebuks fra Fjällräven. Den populære G-100 Eco buks Vidda Pro er kommet i en opgraderet …

På lager

Varenummer: C.3905/TO3106 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Fjällräven Vidda Pro G-1000 Bukser
Slidstærkt og klassisk vandrebuks fra Fjällräven.
Den populære G-100 Eco buks Vidda Pro er kommet i en opgraderet version. Vidda Pro Ventilated er lavet i samme slidstærke materiale, men nu også med ventilationskanaler langs siden af lårene, som indtil nu ellers kun har været set hos den populære Keb buks.
Dette giver de ellers vind og vandafvisende bukser muligheden for lidt ekstra ventilation, hvis varmen skulle blive for meget.
Vidda Pro Ventilated er lidt smallere i pasformen en den klassiske Vidda Pro, men har til gengæld fået tilføjet en kile med strækstof i skridtet, for at give bedre komfort og bevægelighed. Buskerne er voksbehandlet med Fjällrävens Greenland Wax for at sikre den gode vind og vandafvisende effekt. Dette kan med tiden blive vasket af i vask, og du skal derfor geniimprægnere bukserne.
Vidda Pro Ventilated bukserne er designet med flere funktionelle detaljer og praktiske lommer så du nemt kan have de vigtigste redskaber tæt ved hånden. Ved knæene er der mulighed for at tilføje knæpuder for ekstra komfort.
Som en ekstra praktisk detalje kan bukserne justeres ved anklerne i har en støvlekrog der forhindrer dine bukser i at glide op.
Fjällräven Vidda Pro Ventilated kan bruges hele året og til alt hvad du kan finde på at tage dig til udendørs, og især er den et godt alternativ til den klassiske G-1000 buks i årets varmeste måneder, da netop denne har ventilationsmuligheden.
G-1000 Eco
Ventilationsmuligheder
Strækstof for bedre komfort
Mulighed for at isætte knæpuder
Vind og vandafvisende

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Bukser | Fjällräven Vidda Pro Ventilated Trouserss Dark Sand-Stone Grey – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: