Bukser | Patagonia PowSlayer Bibs Smolder Blue – Kvinder

Tilbud

Bukser | Patagonia PowSlayer Bibs Smolder Blue – Kvinder

DKK 965.12 DKK 560.88

Patagonia PowSlayer Overtræksbukser Vandtætte overtræksbukser i en 3-lags konstruktion, med vandtæt GoreTex membran. PowSlayer Bibs er perfekte som skibukser, med snefang i afslutningen af buksebenene, og en højde der …

På lager

Varenummer: C.3905/TO2132 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia PowSlayer Overtræksbukser
Vandtætte overtræksbukser i en 3-lags konstruktion, med vandtæt GoreTex membran.
PowSlayer Bibs er perfekte som skibukser, med snefang i afslutningen af buksebenene, og en højde der når helt op omkring taljen, og giver et super godt overlap med f.eks. en vind- og vandtæt skaljakke, eller din varme vinterjakke. Bukserne har også store ventilerende åbninger på lårene, så du kan åbne lidt op og få mere ventilation og luftgennemstrømning.
Stoffet er lavet i 100% Nylon der udelukkende kommer fra genanvendte materialer, for at efterlade et mindre CO2-fodaftryk på klimaet. Materialet er vævet i en Ripstop der giver en ekstra god slidstyrke, og endda DWR behandlet, for at vandet perler bedre af på overfladen og åndbarheden bibeholdes.
PowSlayer Bibs kommer med seler, som er lige til at fjerne hvis du ikke bruger dem. Det er også muligt at sætte et bælte i bukserne, så de er lidt nemmere at bruge til hverdag eller vandreturen, hvor bukserne ikke nødvendigvis behøver sidde helt oppe om taljen. For at gøre dig mere synlig på skiløjpen eller på gaden, har bukserne indbyggede RECCO reflekser, der kan skjules når de ikke er nødvendige.
Disse bukser er syet i Vietnam under Fair Trade certificerede forhold, hvor du derfor også er med til at sikre de ansatte bedre løn- og arbejdsvilkår.
Dame Overtræksbukser
3-lags konstruktion
GoreTex membran
100% Nylon Ripstop
Ventilerende åbninger
Skjulte reflekser
Vandtæt lynlås

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Bukser | Patagonia PowSlayer Bibs Smolder Blue – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: