Bukser | Patagonias R2 TechFace Pants Forge Grey – Mænd

Tilbud

Bukser | Patagonias R2 TechFace Pants Forge Grey – Mænd

DKK 1083.46 DKK 485.64

Patagonia R2 TechFace Pants, Fleecebukser R2 TechFace Pants er et par super lækre fleecebukser, som passer perfekt til søndagshyggen, fisketuren eller noget helt tredje. Patagonia R2 serie er en holdbar og varm serie af fleeceprodukter, som f…

På lager

Varenummer: C.3905/TO3143 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia R2 TechFace Pants, Fleecebukser
R2 TechFace Pants er et par super lækre fleecebukser, som passer perfekt til søndagshyggen, fisketuren eller noget helt tredje.
Patagonia R2 serie er en holdbar og varm serie af fleeceprodukter, som fungerer perfekt til al slags friluftsliv. Bukserne er lavet af 94% polyester (hvoraf 77% er genanvendt) og 6% spandex. Materialet er altså rigtig strækbart og giver en god bevægelsesfrihed, samtidig med at det er åndbart, så du kan komme af med overskydende fugt og varme.
Bukserne er også behandlet med DWR (Durable Water Repellent), hvilket gør dem både vind- og vandafvisende.
Du kan sagtens bruge bukserne inde under dine waders, da bukseenderne er tætsiddende, så de kan sidde godt ved sokken. Bukserne har to lynlåslommer på lårene og et accessory loop, som kan holde små fiske-essentials.
På lårene og bagpå har R2 TechFace Pants forstærkede overlays, hvilket øger slidstyrken på de steder, hvor waders eventuelt vil slide bukserne mest.
Bukserne er Fair Trade certificeret, hvilket sikrer en fair løn og anstændige arbejdsvilkår for medarbejderne i produktionen. Derudover er de også bluesign autoriseret, hvilket forpligter Patagonia til en så miljømæssig og menneskelig skånsom produktion som muligt.
Varme fleecebukser
Lavet af 94% polyester (77% genanvendt) og 6% spandex
DWR-behandlet
Perfekt til under waders
Fair Trade certificeret
bluesign autoriseret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Bukser | Patagonias R2 TechFace Pants Forge Grey – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: