Bukser | Patagonias Snowshot Pants Smolder Blue – Mænd

Tilbud

Bukser | Patagonias Snowshot Pants Smolder Blue – Mænd

DKK 1362.53 DKK 560.88

Patagonia Mens Snowshot Pants Hvis man er på udkig efter en teknisk fantastisk skibuks, som har alle de detaljer man behøver, så er du tunet ind på den rette kanal. Patagonia har med deres Snowshot Pants, lavet en super …

På lager

Varenummer: C.3905/TO3147 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Mens Snowshot Pants
Hvis man er på udkig efter en teknisk fantastisk skibuks, som har alle de detaljer man behøver, så er du tunet ind på den rette kanal. Patagonia har med deres Snowshot Pants, lavet en super stærk løsning til alle folk der elsker at færdes i sne. Der er lagt stor fokus på god mobilitet, god åndbarhed med mulighed for at lyne buksen ekstra op for ekstra god åndbarhed. Der er Patagonia’s stærke H2NO membran integreret, så du kan holde både vind og vand ude, og der er mange super fine features generelt, så du blot skal fokusere på at nyde dine outdoor ture, hvad enten du skal vandre eller stå på ski.
Så mange flere detaljer i produkt videoen.
Kig forbi vores butik på Ahlgade i Holbæk, og se vores store udvalg af Patagonia og andre lækre outdoor varer i butikken. Vi har ikke alle varer online på webshoppen, men du kan altid tage kontakt hvis du måtte have en forespørgsel, eller ønsker vejledning til hvilket hvilket udstyr vi ville anbefale. Vi sætter en stor ære i at klæde dig så godt på som muligt til dine outdoor eventyr, så tøv endelig ikke med at kontakte os.
Vand og vindtæt
God åndbar med H2NO membran
Ekstra lynlås udluftning
Mange justerings muligheder
Fair trade certificeret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Bukser | Patagonias Snowshot Pants Smolder Blue – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: