Bukser | Patagonias Straight Fit Cords Mojave Khaki – Mænd

Tilbud

Bukser | Patagonias Straight Fit Cords Mojave Khaki – Mænd

DKK 1198.37 DKK 492.48

Patagonia Straight Fit Herrebukser Blød lækker herre buks fra Patagonia, som er slidstærk til outdoor livet, eller til arbejds eller hverdagsbrug. Patagonia Straight Fit Cords er fremstillet af 100 % økologisk bomuld, som er fri for PVC…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2853 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Straight Fit Herrebukser
Blød lækker herre buks fra Patagonia, som er slidstærk til outdoor livet, eller til arbejds eller hverdagsbrug. Patagonia Straight Fit Cords er fremstillet af 100 % økologisk bomuld, som er fri for PVC og pestidid rester. Buksen har 5 lommer, to store sidelommer, to store baglommer, og en lille coin pocket. Pasformen er Slim-Straight Fit, hvilket betyder at den passer bedst til herrer som enten er tynde eller normale i størrelsen. Disse bukser er desuden fair trade syet, og er et godt valg hvis man går op i den grønne agenda, og hvis man ønsker at producenterne skal få en rimelig pris for deres arbejde.
Vidste du at :
Fairtrade er et fantastisk program der omhandler at skabe bedre arbejdsvilkår for mennesker i Afrika, Asien samt Syd og Mellemamerika, og samtidig passe bedre på miljøet.
Vi stiller krav til at virksomheder betaler arbejderne, og at de får mere bæredygtige priser, og på den måde ændrer vi gradvist uretfærdigheden ved konventionel handel, som ikke altid er helt fair.
Når du køber et Fairtrade-mærket produkt, er du med til at skabe en bedre fremtid for bønder og arbejdere i nogle af verdens fattigste lande.
Slim-Straight Fit
100 % Økologisk bomuld
Fri for PVC og pesticid rester
Slidstærke
Fair trade certificeret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Bukser | Patagonias Straight Fit Cords Mojave Khaki – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: