Bukser | Patagonias Venga Rock Pants Forge Grey – Mænd

Tilbud

Bukser | Patagonias Venga Rock Pants Forge Grey – Mænd

DKK 1130.65 DKK 588.24

Patagonia Venga Rock Pants, Klatrebukser Lette og strækbare klatrebukser fra Patagonia, som giver en fantastisk komfort. Bukserne er designet til klatring, men de kan også sagtens benyttes som en casual hverdagsbuk…

På lager

Varenummer: C.3905/TO3155 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Venga Rock Pants, Klatrebukser
Lette og strækbare klatrebukser fra Patagonia, som giver en fantastisk komfort. Bukserne er designet til klatring, men de kan også sagtens benyttes som en casual hverdagsbuks.
Venga Rock Pants kan justeres i livet med det smarte OppoSet system. Du behøver blot hive ud i knappen og trække i en snor for at stramme bukserne til.
Bukserne er udstyret med to forlommer, to sidelommer og to baglommer. De to forlommer sidder højt på låret og er dybe, så der ikke er lige så stor risiko for, at ting falder ud, mens du klatrer. Sidelommerne sidder på siden af låret, og er gode til opbevaring af småting.
Baglommerne er lavet så de også fungerer som en slags forstærkning bagtil. På den måde opnår bukserne en bedre slidstyrke.
Stoffet er lavet af 73% økologisk bomuld, 24% polyester og 3% elastan, og er DWR-behandlet (Durable Water Repellent). DWR-behandlingen gør at bukserne har nemmere ved at komme af med fugt.
Eftersom Venga Rock Pants er specielt designet til klatring, er de strækbare og har dermed en rigtig god bevægelsesfrihed. Dette gør dem utroligt komfortable, så man uden problemer kan holde ud at have dem på hele dagen.
Bukserne er syet med et kileformet skridt, hvilket øger komforten når du har en klatresele på.
Patagonia Venga Rock Pants er Fair Trade certificeret, hvilket garanterer en fair løn og anstændige arbejdsvilkår for medarbejderne i produktionen.
Klatrebukser fra Patagonia
Lavet i økologisk bomuld, polyester og elastan
Strækbare og komfortable
God bevægelsesfrihed
Mange lommer

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Bukser | Patagonias Venga Rock Pants Forge Grey – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: