Bukser | Patagonias Venga Rock Pants Navy Blue – Mænd

Tilbud

Bukser | Patagonias Venga Rock Pants Navy Blue – Mænd

DKK 1026.68 DKK 533.52

Patagonia Venga Rock Pants, Klatrebukser Strækbare og lette klatrebukser fra Patagonia med en fantastisk komfort. Bukserne er designet til klatring, men fungerer ligeså godt som en casua…

På lager

Varenummer: C.3905/TO3159 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Venga Rock Pants, Klatrebukser
Strækbare og lette klatrebukser fra Patagonia med en fantastisk komfort. Bukserne er designet til klatring, men fungerer ligeså godt som en casual hverdagsbuks.
Bukserne er lavet af 73% økologisk bomuld, 24% polyester og 3% elastan, er er DWR-behandlet (Durable Water Repellent). DWR-behandlingen gør at bukserne nemmere kommer af med fugt.
Eftersom Venga Rock Pants er specifikt designet til klatring, er de strækbare og giver en rigtig god bevægelsesfrihed. Dette gør dem meget komfortable, så man sagtens kan holde ud at have dem på hele dagen.
Bukserne er syet med et kileformet skridt, hvilket øger komforten når du har en klatresele på.
Du kan justere Venga Rock Pants i livet med det smarte OppoSet system. Du skal blot hive ud i knappen og trække i en snor for at stramme bukserne til.
Bukserne har to forlommer, to sidelommer og to baglommer. De to forlommer sidder højt og er dybe, så der ikke er lige så stor risiko for, at ting falder ud, mens du klatrer. Sidelommer sidder på siden af låret, og er rigtig gode til opbevaring af mindre ting.
Baglommerne er lavet så de også fungerer som en forstærkning bagtil. På den måde får bukserne en meget bedre slidstyrke.
Patagonia Venga Rock Pants er Fair Trade certificeret, hvilket sikrer en fair løn og anstændige arbejdsvilkår for medarbejderne i produktionen.
Klatrebukser fra Patagonia
Lavet i økologisk bomuld, polyester og elastan
Strækbare og komfortable
God bevægelsesfrihed
Mange lommer

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Bukser | Patagonias Venga Rock Pants Navy Blue – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: