Bukser | Salomon Nova Pants Ebony – Kvinder

Tilbud

Bukser | Salomon Nova Pants Ebony – Kvinder

DKK 1104.66 DKK 574.56

Salomon Nova Dame Vandrebukser Let foret damebuks fra Salomon. Nova bukserne er lavet af lækkert blødt stof, med 4-vejs stræk der giver optimal komfort og bevægelsesfrihed. Bukserne har en tilpas pasform der er hverken er for løs eller stram og g…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2145 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Salomon Nova Dame Vandrebukser
Let foret damebuks fra Salomon.
Nova bukserne er lavet af lækkert blødt stof, med 4-vejs stræk der giver optimal komfort og bevægelsesfrihed. Bukserne har en tilpas pasform der er hverken er for løs eller stram og giver god plads til bevægelse. Elastik bagerst ved taljen gør at bukserne passer langt de fleste, og føles behagelige.
Nederst på buksebenene er der en lynlås, der gør det nemt at tilpasse bukserne til alle slags bukser.
Stoffet er lavet med Salomons AdvancedSkin Warm teknologi der gør det vindtæt og vandafvisende, uden at det føles stift og ubehageligt. For ekstra varme er bukserne foret med entynd fiberforing, på 40 gram. Bukserne er dog ikke så varme at man ikke kan lave noget i dem uden at svede, og derfor er de gode til stort set alle udendørs aktiviteter. Hvis det er virkelig koldt kan du med fordel bruge et par lange uldunderbukser under for ekstra isolering og komfort.
Salomons Nova Pant er den perfekte buks til vinteren og overgangssæsonerne, hvor fiberforingen og stoffet beskytter dig mod kulde og vind, og giver dig frit spil til at udforske naturen omkring dig uden at skulle tænke på vejret.
Stof med 4-vejs stræk
Pasform med plads til bevægelse
Vindtæt og vandafvisende
Varm fiberforing

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Bukser | Salomon Nova Pants Ebony – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: