Bukser | Salomon Wayfarer Tapered Pants Ebony – Mænd

Tilbud

Bukser | Salomon Wayfarer Tapered Pants Ebony – Mænd

DKK 1011.64 DKK 588.24

Salomon Wayfarer Herre Vandrebukser Åndbare og fleksible herre Friluftsbukser, med 4-vejs Stretch og vindtæt stof. Wayfarer buksen fra Sal…

På lager

Varenummer: C.3905/TO3198 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Salomon Wayfarer Herre Vandrebukser
Åndbare og fleksible herre Friluftsbukser, med 4-vejs Stretch og vindtæt stof.
Wayfarer buksen fra Salomon er lavet i 86% Polyamid og 14% Elastan, der tilsammen giver et slidstærk kvalitet, hvor stoffet er utroligt fleksibelt. Elastan trådene er vævet ind så stoffet får en 4-vejs Stretch, der følger kroppens bevægelser. Stoffet er DWR behandlet, så Wayfarer Pant er både Vindtætte og Vandafvisende.
Bukserne har håndlommer, en baglomme og en enkelt lårlomme, der alle er lukket med lynlås. Salomon Wayfarer Pant giver en UPF 50+ solbeskyttelse, der beskytter imod skadelige UV-stråler, når du opholder dig i naturen i solrige områder.
Salomon’s Wayfarer buks er både god til sejlads eller vandreture, over- eller under trægrænsen, hvor de Vindtætte og Vandafvisende kvaliteter kommer til sin ret. Bukserne er også velegnede til f.eks. klatring og sportsbrug, med det fleksible 4-vejs stretch.
I vores store Butik på Ahlgade 11 i Holbæk, finder du altid et kæmpe udvalg af beklædning til Vandring, Klatring, samt andet Outdoor og Sportsbrug. Vi hjælper gerne med råd og vejledning til valg af det bedste udstyr til dit næste eventyr, og har over 30 års erfaring med alt til et Aktivt Udeliv.
86% Polyamid
14% Elastan
4-vejs Stretch
DWR Behandlet
Tapered Fit
AdvancedSkin Shield
4 lommer m. lyn
Refleks detaljer

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Bukser | Salomon Wayfarer Tapered Pants Ebony – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: