Dunjakker | Canada Goose Ladies Alliston Parka Black – Kvinder

Tilbud

Dunjakker | Canada Goose Ladies Alliston Parka Black – Kvinder

DKK 790.02 DKK 519.84

Canada Goose Alliston Parka Vinterjakke Alliston Parka er ekstra lang til under knæet og giver derfor en god varme på størstedelen af kroppen. Parkaen er foret med 100% hvide andedun af nordamerikansk oprindelse. Dunene er et biprodukt…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2542 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Canada Goose Alliston Parka Vinterjakke
Alliston Parka er ekstra lang til under knæet og giver derfor en god varme på størstedelen af kroppen. Parkaen er foret med 100% hvide andedun af nordamerikansk oprindelse. Dunene er et biprodukt fra fødevareindustrien, og er grundigt sorteret så kun de bedste dun bliver brugt. Canada Goosegaranterer at dunene ikke kommer fra ænder der er plukket levende.
Yderstoffet er Canada Gooses Feather-light Ripstop materiale, som også bliver brugt til deres lette ekspeditionsjakker. På de mest udsatte områder er den lange parka forstærket med cordura nylon, som nærmest ikke er til at ødelægge. Stoffet er vand -og vindafvisende og ikke mindst duntæt, så dunene ikke kan arbejde sig ud af parkaen.
Alliston Parka er designet med brede kanaler, der sikrer en jævn fordeling af dun i hele jakken. Kraven ogog den justerbare hætte er også foret med dun og giver en god tæt fornemmelse og ekstra god varme omkring hoved og nakke. Hætten har en praktisk refleksstribe bagpå der giver øget synlighed i de mørke vintermåneder.
Ved håndleddene er der elastiske snefang der holder varmen inde i parkaen og forhindrer sne og kulde i at komme ind. Den lange to-vejs lynlås på forsiden er beskyttet af en dunfyldt stormflap så der heller ikke kommer vind og vand ind den vej.Udvendig er der fire lommer, to fleeceforede håndvarmerlommer og to lynlåslommer.
Alliston Parka bliver af Canada Goose kategoriseret somTEI4 hvilket gør den velegnet til både en dansk vinter og koldere vejr.
Canada Goose Alliston Parka er både praktisk og feminin og med sit tidsløse design er det en vinterfrakke du kan bruge i mange år, både i det danske vintervejr men også i koldere klimaer.
Pro-Outdoor.dk i Holbæk er autoriseret Canada Goose Forhandler. og det er din garanti for ægte Canada Goose produkter.
Ekstra lang under knæet længde
Foring af 100% hvide andedun
Vand -og vindafvisende Feather-Light Ripstop materiale
Justerbar dunforet hætte
Praktisk to-vejs lynlås
TEI4 kategoriseret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dunjakker | Canada Goose Ladies Alliston Parka Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: