Dunjakker | Canada Goose Ladies Snowtra Parka Red – Kvinder

Tilbud

Dunjakker | Canada Goose Ladies Snowtra Parka Red – Kvinder

DKK 861.84 DKK 567.72

Ultra varm Snow Mantra vinterparka fra Canada Goose Snow Mantra parka er udviklet til arbejdsbrug i arktiske egne og er derfor spækket med funktionelle detaljer. Hele 14 lommer,…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2640 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Ultra varm Snow Mantra vinterparka fra Canada Goose
Snow Mantra parka er udviklet til arbejdsbrug i arktiske egne og er derfor spækket med funktionelle detaljer. Hele 14 lommer, 9udvendige og 5 indvendige, giver god plads til let tilgængelig opbevaring af udstyr og værktøj. Derudover er der monteret d-ringe på bryst og ærmer hvor det er muligt at klikke vanter og andet smågrej fast.
Yderstoffet er Canada Gooses eget Arctic Tech materiale der er teflon coatet for at gøre vinterjakken kraftigt vandafvisende. Albuerne er forstærket for optimal slidstyrke. For øget synlighed er der refleksstriber henover ryg og bryst.
Parkaen er foret med første klasses hvide gåsedun med en fyldvægt på 675. Dunene er et biprodukt fra canadiske slagtegæs og er nøje udvalgt for at give den bedste isolering i jakken. Canada Goose garanterer at dunene ikke kommer fra gæs der er plukket levende.
Den alsidige tunnel-formede hætte kan justeres kan let justeres for den optimale pasform. I hætten er der en tynd wire der giver julgihed for at justere både hætten og pelskanten så den slutter tæt om ansigtet og beskytter mod kulde og vind. Pelskanten er lavet af canadisk coyote som er nedlagt på jagt som en del af et reguleringsprogram af specielt certificerede jægere der overholder de strenge krav i AIHTS regelsættet.
Snow Mantra Parka har en rummelig pasform, både for at give god bevægelsesfrihed, men også for at give plads til indvendige lag af tøj.I siderne er der lynlåse fra nederste kant op til taljen for at give øget bevægelsesfrihed, ventilation og let adgang til inderlommer. For at holde kulde og sne ude af parkaen er der et tætsiddende snefang, der lukkes med trykknapper. I forbindelse med snefanget er der to mesh-lommer hvor det er muligt at lægge varmepuder i for at beskytte vitale organer, som nyrer og lever, mod kuldepåvirkning.
Ved håndleddene sørger kraftige strikke manchetter for at holde varmen inde og kulden ude. Canada Goose kategoriserer Snow Mantra Parka somTEI5 og dermed egnet til ekstrem kulde og arktiske eventyr.
Canada Goose Snow Mantra Parka er designet til at holde dig komfortabelt varm i verdens koldeste egne, og bliver af Canada Goose selv udnævnt som den varmeste vinterparka på jorden.
Pro-Outdoor.dk i Holbæk er autoriseret Canada Goose Forhandler. og det er din garanti for ægte Canada Goose produkter.
TEI5 kategoriseret -passer til ekstrem kulde
Rummelig pasform
Vandafvisende Arctic Tech ydermateriale
Refleksdetaljer for øget synlighed
Foret med 100% hvide gåsedun
Justerbar tunnelformet hætte
Pelskant af canadisk coyote
14 praktiske lommer
Indvendigt snefang

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dunjakker | Canada Goose Ladies Snowtra Parka Red – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: