Dunjakker | Canada Goose Ladies Trillium Parka HD Military Green – Kvinder

Tilbud

Dunjakker | Canada Goose Ladies Trillium Parka HD Military Green – Kvinder

DKK 909.72 DKK 471.96

Feminin Canada Goosedame vinterparka Trillium Parka HDhar den klassiske midt-på-låret længde og en justerbar talje der både giver parkaen en flot feminin facon og hjælper med at holde p…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2656 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Feminin Canada Goosedame vinterparka
Trillium Parka HDhar den klassiske midt-på-låret længde og en justerbar talje der både giver parkaen en flot feminin facon og hjælper med at holde på varmen. Ved håndleddene sørger kraftige ribstrikkedemanchetter også for at holde varmen inde. Canada Goose kategoriserer Trillium Parka HD som TEI4 hvilket gør den velegnet til både en dansk vinter og koldere vejr.
Ydermaterialet er det originale Canada Goose Arctic Tech materiale der er kraftigt vandafvisende og giver dig effektiv beskyttelse mod vinterens kolde vinde.
Parkaen er foret med fine hvide andedun af den absolut bedste kvalitet. Dun er det bedste naturlige isoleringsmateriale, og giver den absolut bedste varme i forhold til vægt. De dun der bliver brugt i Canada Goose vinterjakkerne er et biprodukt fra de ænder der bruges i fødevareindustrien og Canada Goose garanterer at dunene ikke kommer fra ænder der er plukket levende.
Trillium Parka HD har en speciel duntæt liner, der sikrer at jakken ikke fælder dun.
Parkaen har en stor lækker hætte, der kan justeres for optimal pasform og komfort. Hætten har en glat foring der giver minimal friktion. Den aftagelig pelskant kommer fra canadisk coyote der er nedlagt på jagt af specielt certificerede jægere der overholder de strenge krav i AIHTS regelsættet.
Med Trillium Parka HD fra Canada Goose får du en dejligt varm jakke der både kan bruges i byen og i naturen i årets koldeste måneder.
Pro-Outdoor.dk i Holbæk er autoriseret Canada Goose Forhandler. og det er din garanti for ægte Canada Goose produkter.
Feminin Pasform med justerbar talje
Regular Fit
Tei4 kategoriseret
Vandafvisende Arctic Tech ydermateriale
Foret med 100% hvide andedun
Aftagelig pelskant af canadisk coyote

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dunjakker | Canada Goose Ladies Trillium Parka HD Military Green – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: