Dunjakker | Columbia Autumn Park Down Jackets Black – Mænd

Tilbud

Dunjakker | Columbia Autumn Park Down Jackets Black – Mænd

DKK 889.20 DKK 437.76

Columbia Autumn Park Herre Dunjakke Let og puffy Herre Dunjakke i en klassisk sort farve, med RDS certificerede dun og Omni-Heat termoreflekterende belægning på indersiden. A…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2846 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Columbia Autumn Park Herre Dunjakke
Let og puffy Herre Dunjakke i en klassisk sort farve, med RDS certificerede dun og Omni-Heat termoreflekterende belægning på indersiden.
Autumn Park jakken er lavet hoftelang og med en høj krave der når helt op til hagen, men ikke sidder så tæt at du ikke kan have f.eks. et halstørklæde inde under. Der er håndlommer på begge sider med lynlås, og en stor drop-in lomme indvendigt.
Dunforet har en Fillpower på 650, og dunene er syet ind i kanaler der holder dem bedre på plads. Columbia Sportswear bruger kun RDS Certificerede Dun til deres Vinterjakker.
Yderstoffet er lavet i 100% Nylon med en glat overflade, der gør at jakken også er super god som det ultimative mellemlag under en vandtæt skaljakke. Nylon materialet er slidstærkt og åndbart, med en vandafvisende behandling der gør at en let byge perler fint af på overfladen. Omni-Heat belægningen på indersiden af jakken, giver en god termoreflekterende funktion, så kropsvarmen bliver udnyttet endnu mere, og jakken opnår et endnu højere vægt til varme ratio.
Herre Vinterjakke
100% Nylon yderstof
RDS certificerede dun
Fillpower 650
Kanalsyet
Omni-Heat belægning
Lommer med lynlås
Høj krave

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dunjakker | Columbia Autumn Park Down Jackets Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: