Dunjakker | Columbia Rockfall II Down Jackets Collegiate Navy – Mænd

Tilbud

Dunjakker | Columbia Rockfall II Down Jackets Collegiate Navy – Mænd

DKK 800.28 DKK 437.76

Columbia Rockfall II Herre Vinterjakke Varm og slidstærk Vinterjakke til herre, med Fillpower 550 Dunfor og Termoreflekterende Omni-Heat på indersiden. Jakken har en stor hætte …

På lager

Varenummer: C.3905/TO2547 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Columbia Rockfall II Herre Vinterjakke
Varm og slidstærk Vinterjakke til herre, med Fillpower 550 Dunfor og Termoreflekterende Omni-Heat på indersiden.
Jakken har en stor hætte der kan justeres tæt til omkring ansigtet, eller som kan fjernes med trykknapper i kraven, hvis du ikke bruger den. Jakken har stadig en høj krave der når godt op og dækker omkring halsen.
Udvendigt er der store håndlommer med flap over, hvor der både er plads til handsker og hue, eller du bare kan lune fingrene. Dunforet er lavet i 100% RDS Certificeret dun, hvor det er garanteret at ingen dyr lider unødig overlast under produktionen. Dunene giver et utroligt højt vægt-til-varme ratio, og gør det perfekt som isolering til f.eks. Vinterjakker. Omni-Heat belægningen på indersiden af jakken giver en termoreflekterende funktion, så kropsvarmen bliver udnyttet endnu mere, uden at begrænse åndbarheden i jakken. Lynlåsen i fronten har en bred stormflap med trykknapper, og ærmerne er afsluttet med velcro manchetter så du kan lukke tæt til ved håndleddet.
Rockfall II Down Jacket er behandlet i ydermaterialet, for at blive vandafvisende. Så jakken kan godt klare let regn uden at det går så hurtigt igennem, og er helt perfekt til snevejrsdage. Med en vandafvisende behandling sørger Columbia Sportswear for at du er beskyttet imod omskifteligt vejr, og jakken stadig har en god åndbarhed hvis du får det for varmt.
Herre Vinterjakke
Fillpower 550 Dunfor
Kanalsyet
Aftagelig hætte
Håndlommer med flap
Omni-Heat
Termoreflekterende

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dunjakker | Columbia Rockfall II Down Jackets Collegiate Navy – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: