Dunjakker | Fjällräven Greenland No.1 Down Jackets Night Sky – Mænd

Tilbud

Dunjakker | Fjällräven Greenland No.1 Down Jackets Night Sky – Mænd

DKK 923.40 DKK 608.76

Fjällräven Greenland Herre Dunjakke Slidstærk dunjakke i klassisk design til herre fra Fjällräven. Greenland No. 1 Down er lavet af Fjällrävens slidstærke G-1000 Eco, der er en blanding af 65% genanvendt polyester og …

På lager

Varenummer: C.3905/TO2569 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Fjällräven Greenland Herre Dunjakke
Slidstærk dunjakke i klassisk design til herre fra Fjällräven.
Greenland No. 1 Down er lavet af Fjällrävens slidstærke G-1000 Eco, der er en blanding af 65% genanvendt polyester og 35% økologisk bomuld. Under vævningen bliver trådene dækket med flydende voks, hvilket giver stoffet en vindtæt og vandafvisende overflade. Med tiden vil effekten af voksbehandlingen aftage og derfor kan det være en god ide at genimprægnere jakken med Fjällrävens Greenland Wax
Jakken har et klassisk design med diskrete hoftelommerog to klassiske brystlommer med kuvertlukning og trykknapper. Læderkantbånd på hætten og ved håndleddene giver jakken et mere eksklusivt look.
Greenland No. 1 Down vinterjakken er foret med gåsedun af den bedste kvalitet med en fyldvægt på 600. Hætten er også foret og sørger for at holde dig dejligt varm og beskyttet mod vind og kulde.
Fjällrävens Greenland No. 1 Down Jacket kombinerer et klassisk tidsløst design med slidstærke materialer og en dunforing i absolut topklasse, og giver en dejligt varm vinterjakke du kan have glæde af i flere år.
G-1000 Eco
Klassisk design
Varm dunforing

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dunjakker | Fjällräven Greenland No.1 Down Jackets Night Sky – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: