Dunjakker | Nobis Abby Dame Crosshatch Navy – Kvinder

Tilbud

Dunjakker | Nobis Abby Dame Crosshatch Navy – Kvinder

DKK 889.20 DKK 437.76

Nobis Abby Parka Vinterjakke Feminin halvlang dameparka fra Nobis. Abby parkaen har en speciel quilt…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2703 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Nobis Abby Parka Vinterjakke
Feminin halvlang dameparka fra Nobis.
Abby parkaen har en speciel quiltet liner der der giver en flot feminin pasform og modvirker michelinmands-effekten, der ellers ofte er i varme dunjakker.
Parkaen er foret med prima hvide andedun af canadisk oprindelse.Dun er det bedste isoleringsmateriale, og giver en dejligt varm vinterparka.Hætten er også foret med dun og beskytter hoved og nakke med kulde og vind. Den aftagelige pelskant af canadisk coyote er både flot og har en praktisk funktion, i det den sørger for at holde sne og slud væk fra ansigtet når man har hætten på. For optimal pasform og beskyttelse kan hætten let justeres.
Yderstoffet har en flot sildenbenseffekt og er vandtæt med en sympatex membran indtil et vandsøjletryk på 10.000 mm. Desuden gør membranen vindtæt og åndbart. En speciel Nobis liner øger åndbarheden og komforten i jakken, under armene er det lynlåsåbninger der giver øget ventilation.
Abby parkaen har mange smarte detaljer. Ved håndleddene er elastiske snefang med tommefingerhul der både giver ekstra varme, men også sørger for at holde varmen inde i jakken. Derudover er der flere praktiske lommer udvendig og en enkelt lomme indvendigt.
Nobis’ Abby kombinerer det feminine og stilsikre med det praktiske og parkaen er perfekt til det omskiftelige og våde danske vintervejr.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dunjakker | Nobis Abby Dame Crosshatch Navy – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: