Dunjakker | Nobis Yatesy Herre Crosshatch Black – Mænd

Tilbud

Dunjakker | Nobis Yatesy Herre Crosshatch Black – Mænd

DKK 978.12 DKK 437.76

Nobis Yatesy Dun Vinterjakke Yatesy Vinterjakken til herrer, er lavet med fyld i 100% canadiske andedun. Både hætten og det indvendige sn…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2865 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Nobis Yatesy Dun Vinterjakke
Yatesy Vinterjakken til herrer, er lavet med fyld i 100% canadiske andedun. Både hætten og det indvendige snefang er også foret med andedun. Der er en aftagelig pelskrave i ægte coyote. Hætten kan justeres med den indbyggede wire, for den bedst muligt pasform.
Der er lavet 2 fleeceforede stiklommer, og 2 store hovedlommer med læg, så der er plads til alt det løse. Der er desuden en lynlås lukket inderlomme til småting og værdier.
Nobis Yatesy er lavet med en lamineret Monolithic Membran der sikrer vind- og vandtæthed, med et vandsøjletryk på hele 10.000 mm. Desuden er stoffet DWR behandlet, hvilket giver en vandafvisende overflade. Yatesy er en varm og åndbar vinterfrakke, til gør det godt i alt slags vejr. Stormflappen er lavet med magnetiske lukninger, og ligger over en 2-vejs YKK lynlås. Denne vinterjakke, der er lavet i parka længde, kan lynes op i begge sider i bunden, for at give en bedre mobilitet ved aktivt brug. Desuden er der mulighed for at lyne op under armene, for ekstra ventilation og åndbarhed.
Designet på Nobis Yatesy er i en verden for sig selv. Det er både en utroligt elegant herrefrakke til hverdags- og storby brug. Men det er også en jakke med rigtig mange funktionelle detaljer, så du kan klare selv den mest arktiske sne og kulde.
Alt i alt er Yatesy et skud på stammen, der helt sikkert vil gå hen og blive en klassiker. På fashion siden, vil du være trendsætter med en af Nobis nyhederne, fra den nye kollektion der rammer gaden i år.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dunjakker | Nobis Yatesy Herre Crosshatch Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: