Dunjakker | Pajars Taylor Black – Kvinder

Tilbud

Dunjakker | Pajars Taylor Black – Kvinder

DKK 1121.76 DKK 554.04

Pajar Taylor Dame Vinterjakke Dunjakke til kvinder, fra Pajar i Canada med ægte pels. Jakken er foret med ægte Andedun, der er placeret i store kanaler der gør at de ikke flytter sig rundt, inde i jakken. S…

På lager

Varenummer: C.3905/TO1868 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Pajar Taylor Dame Vinterjakke
Dunjakke til kvinder, fra Pajar i Canada med ægte pels.
Jakken er foret med ægte Andedun, der er placeret i store kanaler der gør at de ikke flytter sig rundt, inde i jakken. Syningerne i kanalerne, er lavet så der ikke opstår kuldebro. På kraven sidder en plysset pels, der er lige til at tage af. Hætten er foret med en uldblanding, der giver lidt ekstra varme, og som føles blødt og lækkert.
Taylor jakken kan strammes ind i taljen, så den får lidt mere timeglas-facon. Yderstoffet er en Quiltet kvalitet, der er behandlet for at blive vandafvisende. Så Taylor holder dig altså både varm i vintervejret, men kan også sagtens tåle den værste byge i overgangs-sæsonerne.
Pajar er kendt for at lave funktionelle jakker der ikke går på kompromis med moderigtighed og pasform – og Taylor Jakken er både stilet nok til en strøgtur, og funktionel nok til at komplimentere et Aktivt Udeliv.
Ægte andedun
Vandafvisende
Justerbar talje

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dunjakker | Pajars Taylor Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: