Dunjakker | Patagonias Down Sweater Black – Kvinder

Tilbud

Dunjakker | Patagonias Down Sweater Black – Kvinder

DKK 1053.36 DKK 519.84

Patagonia Dunjakke Fillpower 800 Super let og varm dunjakke til kvinder, med udvendige håndlommer og en høj krave. Patagonia Down Sweater jakken er perfekt som yderlag på en kølig dag, eller som ekstra varmt mellemlag unde…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2723 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Dunjakke Fillpower 800
Super let og varm dunjakke til kvinder, med udvendige håndlommer og en høj krave.
Patagonia Down Sweater jakken er perfekt som yderlag på en kølig dag, eller som ekstra varmt mellemlag under f.eks. en vind- og vandtæt skaljakke, for at give den ultimative lag-på-lag konstruktion, til selv de koldeste vinterdage. Jakken har et 800 Fillpower Dunfor i Advanced Traceable Down, der sikrer at dyrene ikke er tvangsfodret eller plukket levende.
Yderstoffet er lavet i et let Ripstop materiale, i 100% Polyester der stammer fra genanvendte materialer. Produktionen efterlader altså et langt mindre CO2-aftryk på klimaet, og Patagonia har formået at fremstille Down Sweater i 100% Blue-Sign Approved materialer – Syet under Fair-Trade Certificerede forhold, hvor arbejderne er garanteret ordentlige løn- og arbejdsforhold. Patagonia samarbejder med fabrikker i mange lande, og Down Sweateren er fremstillet i Bangladesh.
Jakken har 2 udvendige håndlommer med Vislon lynlåse, samt en inderlomme der også er med lynlås. Inderlommen kan desuden fungere som stuff-sack, hvor du kan pakke jakken ned i sin egen lomme, så du let kan have den med i tasken, klar til at trække frem hvis temperaturerne falder.
Hvis du vil lære mere om Patagonia’s arbejde med Fair Trade kan du læse med
HER
Letvægt Dunjakke
Ripstop yderside
DWR behandlet
Traceable Down Dunfor
800 Fillpower
Håndlommer

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dunjakker | Patagonias Down Sweater Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: