Dunjakker | Patagonias Down Sweater Smolder Blue / Textile Green – Mænd

Tilbud

Dunjakker | Patagonias Down Sweater Smolder Blue / Textile Green – Mænd

DKK 1470.60 DKK 581.40

Patagonia Down Sweater Herrejakke Letvægt herre Dunjakke med en Ripstop yderside der er DWR behandlet, og et Dunfor med Fillpower på 800. Dunene er syet ind i kanaler der bedre holder dem på plads i jakken, og giver en…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2894 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Patagonia Down Sweater Herrejakke
Letvægt herre Dunjakke med en Ripstop yderside der er DWR behandlet, og et Dunfor med Fillpower på 800.
Dunene er syet ind i kanaler der bedre holder dem på plads i jakken, og giver en jævn varmefordeling. Der er 2 udvendige håndlommer med lynlås, samt en inderlomme der kan fungere som pakpose, hvis du vil pakke jakken ned i f.eks. rygsækken.
Ydersiden er lavet i 100% Genanvendt Polyester, og har fået en DWR finish der gør den vandafvisende og vindtæt. Jakken kan strammes ind omkring hoften for at holde på den varme luft, og du kan lyne kraven helt op omkring halsen.
Dunene i Patagonia’s Down Sweater er NFS Certificerede, hvilket er din garanti for at fuglene ikke er blevet tvangsfodret eller plukket levende. Materialerne er desuden Bluesign Approved så fremstilling efterlader det mindst mulige fodaftryk på naturen, samt syet under Fair Trade Certificerede forhold.
Vidste du at :
Fairtrade er et fantastisk program der omhandler at skabe bedre arbejdsvilkår for mennesker i Afrika, Asien samt Syd og Mellemamerika, og samtidig passe bedre på miljøet.
Vi stiller krav til at virksomheder betaler arbejderne, og at de får mere bæredygtige priser, og på den måde ændrer vi gradvist uretfærdigheden ved konventionel handel, som ikke altid er helt fair.
Når du køber et Fairtrade-mærket produkt, er du med til at skabe en bedre fremtid for bønder og arbejdere i nogle af verdens fattigste lande.
Herre Dunjakke
Fillpower 800
NSF Certificerede Dun
Ripstop yderside
DWR Behandlet
100% Genanvendt Polyester
Fair Trade Certificeret
Bluesign Approved

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dunjakker | Patagonias Down Sweater Smolder Blue / Textile Green – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: