Dunjakker | Patagonias Jackson Glacier Parka Black – Mænd

Tilbud

Dunjakker | Patagonias Jackson Glacier Parka Black – Mænd

DKK 897.41 DKK 554.04

Patagonia Jackson Glacier Vinterjakke Herrejakke i Parka længde, med et puffy 700 Fillpower Dunfor syet i brede kanaler, for at give jakken det klassiske dyn…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2901 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Jackson Glacier Vinterjakke
Herrejakke i Parka længde, med et puffy 700 Fillpower Dunfor syet i brede kanaler, for at give jakken det klassiske dynejakke look.
Jackson Glacier Parka er foret med dun der kommer fra 100% genanvendte dun-produkter, så produktionen udnytter materialernes fulde potentiale. Både yderstof og lining og lavet i 100% genanvendt Polyester, og Jackson Glacier jakken er derfor også Blue Sign Approved.
Ligesom jakken, er den rummelige hætte også foret med dun. Hætten kan justeres ind til at sidde helt tæt omkring ansigtet, eller kan lynes af hvis du ikke bruger den. Jakken har Håndlommer på ydersiden, og en medie-kompatibel inderlomme til f.eks. telefonen.
Længden når til øverst på låret, så Jackson Glacier Parka let dækker og isolerer omkring hoften, og beskytter endnu bedre imod vinterkulden. Desuden er jakken lidt længere i ryggen, for at beskytte imod den kolde plet på lænden.
Patagonia’s Jackson Glacier Parka er syet under Fair Trade Certificerede forhold i Vietnam, hvor programmet er med til at sikre bedre løn- og arbejdsforhold. Patagonia samarbejder med fabrikker og græsrods-organisationer i en lang række lande, og du kan lære mere om deres mange tiltag
LIGE HER
700 Fillpower Dunfor
100% genanvendte dun
2-lags Yderskal
100% Genanvendt Polyester
DWR Behandlet
Vindtæt og Vandafvisende
Fair Trade Certified
Blue Sign Approved

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dunjakker | Patagonias Jackson Glacier Parka Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: