Dunjakker | Sorel Caribou Bomber Herre Quarry – Mænd

Tilbud

Dunjakker | Sorel Caribou Bomber Herre Quarry – Mænd

DKK 837.22 DKK 485.64

Sorel Caribou Herre Vinterjakke Sorel er mest kendt for støvler, men nu har de også lanceret et serie af beklædning, hvor kvaliteten er helt i top. Caribou Bomber har kraftige strikkede ribkanter ved hoften og ved håndl…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2647 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Sorel Caribou Herre Vinterjakke
Sorel er mest kendt for støvler, men nu har de også lanceret et serie af beklædning, hvor kvaliteten er helt i top.
Caribou Bomber har kraftige strikkede ribkanter ved hoften og ved håndleddene. De sørger for at holde varmen inde i jakken og kulden ude. Isoleringen i jakken kommer fra det kraftige foer i gåsedun med en fyldvægt på 800 Cuin. Der er udelukkende brugt dun af den absolut bedste kvalitet. Hætten giver yderligere beskyttelse imod vind og vejr, og kan justeres trinløst for den optimale pasform. Hætten er beklædt med en pelskant i prærieulv. Pelskanten fanger de små snefnug før de rammer ansigtet og giver den bedste beskyttelse mod vinterens nedbør og vind.
Caribou Bomber har en yderside ien vandafvisende polyester blanding. Stoffet er let og blødt. Lynlåsen på forsiden er en Metalux lynlås. For at forhindre at der kommer vind og vand gennem lynlåsen er den dækket af en vindflap med knaplukning. Caribou Bomber har klassiske skrå "bomber" håndlommer og en ærmelomme på højre ærme. Ærmelommen har flotte læderdetaljer og bliver lukket med lynlås. Indvendig er der en enkelt sikkerhedslomme.
Sorels Caribou Bomber har mange flotte detaljer, og er både moderne og tidsløs på en gang -en ægte vinterklassikker.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Dunjakker | Sorel Caribou Bomber Herre Quarry – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: