Fleece Og Strik | Aclima Doublewool Jacket Jet Black / Marengo – Mænd

Tilbud

Fleece Og Strik | Aclima Doublewool Jacket Jet Black / Marengo – Mænd

DKK 766.08 DKK 471.96

Aclima Doublewool Jacket, Uldjakke Aclima’s Doublewool Jacket er en varm og afsindigt komfortabelt uldjakke. Jakken kombinerer to af Aclima’s mest populære uldserier, nemlig WarmWool og WoolNet. Inderst er WoolNet-la…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2847 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Aclima Doublewool Jacket, Uldjakke
Aclima’s Doublewool Jacket er en varm og afsindigt komfortabelt uldjakke. Jakken kombinerer to af Aclima’s mest populære uldserier, nemlig WarmWool og WoolNet.
Inderst er WoolNet-laget i 80% merinould og 20% polyamid. Dette lag er et mesh, som skaber en stor mængde stillestående luft. Denne luft isolerer rigtig godt, så du kan holde varmen. Derudover er dette lag meget åndbart og fugttransporterende.
Yderst er WarmWool laget, som er et tykkere uldlag i 100% merinould. Kombinationen mellem disse to lag giver dig altså en utroligt god isolation og varme, samtidigt med at kroppen kan ånde uden problemer.
Doublewool Jacket har en høj krave og stormflaps, så du er beskyttet fra vejret på selv de mest udsatte områder. En smart detalje er at Aclima har inkorporeret deres Pulse Heaters, som er en varm forstærkning omkring håndleddene, som holdes på plads med et tommelfinger-loop. Dette er super smart, da blodårene her er meget yderlige, hvilket fører til kolde fingre – Et problem som du ikke længere skal bekymre dig om, med Doublewool Jacket.
Udover at være varm, så er jakken også meget fugttransporterende og temperaturregulerende. Det smarteste er dog, at ulden er naturligt bakteriehæmmende, så den ikke kommer til at lugte.
Du skal heller ikke være bange for, at ulden kradser. Merinoulden har nemlig en fibertykkelse på blot 20,5 micron. Den er altså så fin, at der ikke er nogen risiko for hverken kløe eller irritation.
Alt i alt er Doublewool Jacket en genial jakke som fungerer perfekt som mellemlag i den hårde kulde eller som yderlag i overgangsperioden.
WoolNet inderlag og WarmWool yderlag
Merinould – Fugttransporterende, temperaturregulerende og antibakterielt
kradse- og kløfrit uld

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Aclima Doublewool Jacket Jet Black / Marengo – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: