Fleece Og Strik | Columbia Drammen Point Full Zip Fleeces Carbon Heather – Mænd

Tilbud

Fleece Og Strik | Columbia Drammen Point Full Zip Fleeces Carbon Heather – Mænd

DKK 1477.44 DKK 608.76

Columbia Drammen Point Fleecetrøje Lækker glat herrefleece fra Columbia Sportswear. Drammen Point fleecen er dejligt let, men har alligevel en god isoleringsevne og varmer derfor umiddelbart mere end man skulle tro. Overfalden på …

På lager

Varenummer: C.3905/TO2696 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Columbia Drammen Point Fleecetrøje
Lækker glat herrefleece fra Columbia Sportswear.
Drammen Point fleecen er dejligt let, men har alligevel en god isoleringsevne og varmer derfor umiddelbart mere end man skulle tro.
Overfalden på fleecen er glat, hvilket gør den perfekt som mellemlag, da en glat trøje har mindre friktion mod en jakke end trøje med en børstet overflade. Bagsiden af fleecen er børstet hvilket er det der giver den gode isoleringsevne. Tættest på kroppen har Drammen Point fleecen en blød tætvævet meshlinning der øger åndbarheden og komforten i fleecen ved fysisk aktivitet. I forvejen har polyester, som fleecen er lavet af, gode fugttransporterende egenskaber, men meshlinningen gør den lige en tand bedre.
Fleecen har tre udvendige lommer: to på hoften og en napoleons brystlomme. Alle lommer kan lukkes med lynlås hvilket giver sikker opbevaring af dine vigtigste ting.
Columbias Drammen Point fleecen er perfekt både som mellemlag under en skaljakke eller som yderste lag på kølige dage. Det glatte ydermateriale bliver ikke så let fnuldret som almindelig plysset fleece, og derfor hænger udefrakommende fnulder ikke så godt fast på den heller.
Let fleecekvalitet
Åndbar meshforing
Tre udvendige lommer med lynlås

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Columbia Drammen Point Full Zip Fleeces Carbon Heather – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: